03 mei 2015

Net zoals voorgaande jaren organiseert Phanos cursussen ter voorbereiding op een van de afstanden van de TCS Amsterdam Marathon. Zowel voor de marathon, halve marathon als 8 km bieden we een cursus aan die je in een half jaar op verantwoorde wijze voorbereidt. Voor alle details en het inschrijfformulier, zie www.phanos.org/loopcursus.

Kick-off donderdag 7 mei
De deelnemers aan de marathoncursus worden niet alleen begeleid door ervaren en gekwalificeerde trainers van Phanos. Ook zal German Silva de lopers op inspirerende wijze coachen. Uiteraard zijn ook lopers die een andere najaarsmarathon gepland hebben welkom. Silva is onder andere tweevoudig winnaar van de New York City Marathon, in 1994 en 1995. Zie bijv. de spannende finish in 1994: www.youtube.com/watch?v=MGPcHIN0RKk. Wat is mooier dan je op de marathon van New York voorbereiden onder begeleiding van een voormalig winnaar?
Op donderdag 7 mei (19:30 uur) vindt de kick-off plaats. Deze is toegankelijk voor alle geïnteresseerde lopers en bestaat uit een presentatie van German Silva en een korte training.

Deelname is gratis voor iedereen die zich voor de marathoncursus heeft aangemeld. Anderen zijn ook welkom en betalen 5 euro.Vooraf aanmelden is verplicht: bij Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.org.


line