23 mei 2016

Eind april zijn de cursussen ter voorbereiding op deelname aan de Dam tot Damloop en de halve of hele marathon van de TCS Amsterdam Marathon (of een andere najaarsmarathon) gestart. Wil je alsnog instromen en je onder deskundige leiding op een van deze lopen voorbereiden? Dat kan, want instromen is nog mogelijk. De marathoncursus wordt op donderdagavonden gehouden; de halvemarathoncursus op zondagochtenden. Voor de Damloop kun je kiezen: er is een cursus op zondagochtend, en een op maandagavond.

Op donderdag 2 juni, aanvang 19.30 uur geeft trainer German Silva een presentatie over opzet en inhoud van de marathoncursus. Wil je aanwezig zijn, meld je dan aan voor de cursus, of neem contact op met verenigingsmanager@phanos.amsterdam voor meer informatie.

Actie: Voor lezers van deze lopersnieuwsbrief die nog willen instromen, hanteren we aantrekkelijke kortingen. De marathoncursus kost 170 euro zonder startbewijs en 210 euro met startbewijs; voor de halvemarathoncursus bedragen de kosten 140 euro respectievelijk 155 euro. Voor de Damloopcursus op zondagochtend 115 euro. Vermeld bij je aanmelding ‘lopersnieuwsbriefactie’. Komen deze dagen je niet uit, ook op andere dagen kun je bij de loopgroepen van Phanos trainen.

Voor alle details en het inschrijfformulier, zie www.phanos.amsterdam/loopcursus.


line