09 april 2017

Phanos organiseert regelmatig loopcursussen voor lopers die nog niet bij een vereniging of loopgroep trainen. Eind april starten onze zomercursussen voor de grote Amsterdamse runs in het najaar: de Dam tot Damloop (voor zowel ervaren als relatief beginnende lopers), TCS Amsterdam Marathon (ook geschikt als voorbereiding voor een andere najaarsmarathon) en TCS Amsterdam halve marathon.

Ervaren, gediplomeerde trainers staan klaar om je op verantwoorde wijze voor te bereiden op een van deze grote events en train je met een gezellige groep lopers die hetzelfde doel hebben. Er staat één gezamenlijke training per week op het programma daarnaast krijgt je een schema voor de rest van de week. Er is veel aandacht voor looptechniek en informatie over schema’s, voeding, schoenen en wat er meer bij komt kijken.

De ‘Marathon’-cursus is op donderdagavonden, 19.30 uur in het Olympisch Stadion en start op 20 april. Deze is bij uitstek geschikt voor lopers die aan hun eerste marathon gaan beginnen.
De ‘Halve Marathon’-cursus’ is op zondagochtend om 10.00 uur in het Olympisch Stadion en start op 23 april.
De ‘Damloop’-cursus voor ervaren lopers is op zaterdagochtend om 9.15 uur in het Amsterdamse Bos en start op 22 april.
De ‘Damloop’-cursus voor relatief beginnende lopers is op maandagavonden om 19.00 uur in het Olympisch Stadion (en op andere locaties) en start 5 juni 2017.

Voor alle informatie en inschrijven, zie www.phanos.amsterdam/loopcursus. Meer info bij de verenigingsmanager van Phanos, Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam, 06-15560353, ook voor andere opties als bovenstaande dagen je niet goed uitkomen.


line