21 september 2019

Kom – op 14/15 december racen in het Amsterdamse Bos. Wij zorgen voor een gezellige kerstsfeer met versnaperingen, chocolademelk en gezelligheid!

Schrijf je in via www.boscross.nlof raadpleeg de website voor meer informatie.

Korting voor snelle beslissers
Voor de snelle beslisser: schrijf je in voor 1 oktober 2019 en profiteer van early bird korting. Voor deelname aan de Boscross betaal je dan bijvoorbeeld maar € 10,-. De night trail kost tot 1 oktober slechts € 15,-. Wees er snel bij!

De boscross op zondag 15 december
Op zondag 15 december 2019 staat er weer een prachtige cross te wachten. Ga jij op zondag 15 december ook de strijd aan met de heuvel, de modder en jezelf? Race over hetzelfde parcours als de elite lopers en schrijf je in! Er zijn verschillende races voor individuele lopers, pupillen & junioren, masters, G-atleten en bedrijventeams.

Inschrijven kan hier >> Inschrijven.nl/Boscross

NIEUW Night Trail (17km) & Day Trail (11km) maar ook de klassieke bosloop

Trailrunning in Amsterdam? Natuurlijk!
Maar ook de Bosloop staat op zaterdag 14 december op het programma.

  • De dag begint met de Bosloop. Een prachtige prestatieloop van 10kmover de verharde paden van het Amsterdamse Bos.
  • Nieuw dit jaar is de Day Trail (11 km)over de onverharde paden van het Amsterdamse Bos. Maak kennis met trail running en ontdek nieuwe paadjes in het Amsterdamse Bos die je nog niet kende!
  • Dankzij het succes van vorig jaar, is er ’s avonds weer de Night Trail. Eenparcours van 17km over de onverharde paden van het Amsterdamse Bos, in het donker! Hoofdlampjes verplicht.Let op: slechts 150 plekken beschikbaar!

Inschrijven voor de bosloop of voor de trail?
Dat kan hier >>> https://inschrijven.nl/bosloop_amsterdamtrailrun


line