03 november 2019

Aanstaande vrijdag organiseert Phanos weer de Friday Night Run. Dit keer rennen we door een mooi stukje West en het Rembrandtpark en als altijd onder begeleiding van onze Friday Night Pacers die het juiste tempo houden en de groep netjes bij elkaar houden. Ondertussen kunnen de lopers dan het laatste hardloopnieuws met elkaar uitwisselen (‘Wat een prachttijd van Nageeye!’) of alvast de vakantie van dit jaar doornemen. Gezellig!

Het sociale is het belangrijkst bij de Friday Night Run

We starten om 19.30 met een warming up in het Olympisch Stadion en rennen daarna een mooi rondje door Amsterdam om  vervolgens door een uurtje later weer door de poorten van het Olympisch naar binnen te rennen.

Vergeet niet om je hardloopmaatjes mee te nemen. Iedereen die een uur (maar er is ook een 45 minuten-groep) kan rennen is meer dan welkom.

Als altijd kun je kiezen voor vijf snelheden onder begeleiding van ervaren pacers. De pacers rennen op 9, 10, 11, 12 of 13 km per uur. Voor de beginnende lopers die 45 minuten rennen is de snelheid ongeveer 8km per uur over een afstand van zes kilometer.

Dit keer rennen we door het Rembrandtpark

De route bij deze editie van de Friday Night Run gaat vanaf het Olympisch Stadion richting het Rembrandtpark en de Westlandgracht. Onderweg kun je het met je loopmaatjes hebben over de wedstrijden die je voor dit jaar in gedachten hebt, je wisselt hardlooptips uit maar je kunt ook gewoon in stilte genieten.

Tot vrijdag!


line