07 mei 2019

De VU Polderloop is een gezellige loop dat van oudsher wordt georganiseerd door een paar leden van een loopgroep van Phanos. Het is een loop voor iedereen waarbij gezelligheid en laagdrempeligheid voorop staat! In 1987 werd de loop voor het eerst georganiseerd. Destijds werd alles met de stopwatch getimed en moesten lopers bij binnenkomst hun eigen tijd onthouden. Wat een charme. Na 1999 was er een radiostilte rondom de VU Polderloop.

In 2013 werd de Polderloop nieuw leven in geblazen. De stopwatch heeft plaats gemaakt voor elektronische tijdregistratie. Maar de charme, – door de polders aan de grens van Amsterdam rennen op een DONDERDAG-avond – is behouden gebleven. De loop wordt tegenwoordig medegeorganiseerd door Aquila en Sportcentrum VU. Ook hebben zich enkele sponsors zich verbonden met de VU Polderloop: Runnersworld Amsterdamse Bos, Lingotto, Merkelijkheid en Fysiofysiek.

Heb je zin om nog voor de zomervakantie met een mooie loop mee te doen?
Schrijf je dan zo snel mogelijk in! De voorinschrijving is geopend tot en met maandag 3 juni 2019 tot 15.00 uur. Inschrijven kan via: http://vupolderloop.nl/inschrijven/.

Op de wedstrijdavond is er na-inschrijving voor zover er nog startnummers beschikbaar zijn. Voor meer praktische informatie ga naar   http://vupolderloop.nl/home/.

Tot 6 juni!


line