28 november 2021

De Amsterdamse Boscross zal helaas ook in 2021 geen doorgang vinden. De organisatie heeft vanwege de recente ontwikkelingen rondom Corona moeten besluiten om ook dit jaar geen wedstrijd te organiseren. Wij balen enorm, maar zien helaas geen andere mogelijkheid.

We hadden er veel zin in om in december weer een mooi weekend neer te zetten vol modder, onverharde paden, afzien en strijd. Ook hadden we dit jaar een prachtige start- en finishlocatie in het Amsterdamse Bos: het Bostheater.

Deelnemers die zich al hadden ingeschreven, hebben inmiddels bericht ontvangen. Ook zullen wij hen informeren over restitutie van inschrijfgeld.

Wij hopen jullie in 2022 weer te kunnen verwelkomen!

Volg ons

Houd Facebook en Instagram in de gaten voor belangrijke updates en om alvast in de stemming te komen! 

Trots op onze sponsor: Run2Day Amsterdam

Graag laten we jullie kennis maken met Run2Day Amsterdam, met wie we dit jaar voor het eerst een samenwerking hebben. 

Bij Run2Day doen ze er alles aan om hardlopen zo leuk mogelijk te maken. Je kunt hen vinden op de Overtoom en in de Eerste Oosterparkstraat, twee prachtige locaties bij het Vondelpark en Oosterpark. Op de Overtoom vind je de Flagship store, de mooiste hardloopwinkel van Amsterdam. Ook het personeel ademt hardlopen en kan jou helpen. Of het nu gaat om hardloopschoenen, kleding, voeding of training. Het team bestaat uit looptrainers, bewegingswetenschappers, ultrarunners, jonge atleten en ervaren kilometervreters! Met z’n allen zorgen zij ervoor dat je met plezier naar de winkel komt en gemotiveerd en geïnspireerd de winkel weer verlaat. 

Run2Day Amsterdam werkt samen met atletiekverenigingen, Rondje Mokum en dit jaar voor het eerst de Boscross georganiseerd door Phanos. 


Speciale aanbieding voor (oud)deelnemers van de Boscross

Run2Day heeft van maandag 8 december tot en met maandag 20 december speciale acties op de volgende items, zodat je toch nog in de sfeer van de Boscross kunt blijven:

Voor de trail runners: 

De LedLenser Hoofdlamp van €49,95 voor €39,95 https://www.run2day.nl/ledlenser-neo6rbk-hoofdlamp#158=720?sqr=hoofdlamp

De Garmin Instinct Solar Tactical Edition van €449,95 voor €399,95 https://www.run2day.nl/garmin-instinct-solar-tactical-edition#158=720?sqr=solar (tevens zijn ook andere Garmin modellen in de maand december in de aanbieding. Bekijk het hele assortiment op https://www.run2day.nl/#sqr:(q[garmin]))

Voor de crosslopers: 

De Nike Zoom Victory XC van €109,95 voor €89,95 https://www.run2day.nl/nike-zoom-victory-5-xc#158=551?sqr=zoom%20victor

 Wij hopen jullie heel graag volgend jaar weer te zien in het Amsterdamse Bos!


line