Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - # 2020

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:


 

Inschrijving VillaVibes Vondelparkloop Virtueel 2021 geopend!

pictureHet wordt weer koud en donker buiten… Niet alleen de winter, ook de VillaVibes Vondelparkloop komt er weer aan!

Alles is anders deze periode, de 47e editie van de Vondelparkloop gaat virtueel.

Vanaf zondag 17 januari tot en met zondag 24 januari 2021 kun je meedoen aan de Vondelparkloop Virtueel op de afstand van 5 kilometer of 10 kilometer.

Je loopt de afstand in je eigen omgeving en je registreert de tijd met sporthorloge of app.
Zet zo jouw fantastische prestatie neer!

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de VillaVibes Vondelparkloop 2021!


 

Single? VillaVibes brengt singles met Kerst aan tafel

picture

VillaVibes is ook dit jaar sponsor van de Vondelparkloop. Zij zijn bekend van de spectaculaire groepsreizen en feesten die zij organiseren voor duizenden singles per jaar.

Ben je single? Ben je klaar voor iets leuks? VillaVibes heeft een Kerst-cadeautje voor jou. VillaVibes brengt hoger opgeleide singles op 3e kerstdag bij elkaar aan tafel.

 

Grote diners mogen niet. Maar we mogen wél samen eten met gelijkgestemde singles uit jouw regio. Afhankelijk van de overheid is dit met maximaal 4 tot 6 mensen. Daarom organiseert VillaVibes iets unieks: Single Bells

Doe je mee? Schrijf je dan nu in via de website van VillaVibes https://www.villavibes.nl/single-events/single-bells-kerst-diner/


 

 

 

De Vondelparkloop met Run2Day

Run2Day wilt jouw helpen om het jaar goed te beginnen. Sta aan de start van de Vondelparkloop met een nieuw paar loopschoenen of een nieuw outfit.  Samen gaan we opzoek naar de beste match tussen loopstijl en hardloopschoenen.

Als deelnemer ontvang je 20 euro korting op nieuwe hardloopschoenen of 15 euro korting op nieuwe kleding (vanaf 40 euro) op vertoon van je inschrijfbewijs. Ook online ontvang je de korting met kortingscode: RONDJEMOKUM

De actie is geldig van 9 januari 2021 tot en met 24 januari 2021. Link: www.Run2Day.nl


 

Trainen bij Phanos – 3x gratis proberen

Voor iedereen die hardlopen eens goed wil uitproberen biedt Phanos – de atletiekvereniging in het Olympisch Stadion – de gelegenheid om drie (!) keer gratis mee te trainen.

Er zijn veel groepen op verschillende niveaus dus of je nu een beginnende loper bent of juist heel ervaren; er is altijd een groep die bij jou past. Hardlopen in een groep is gezellig en je wordt er echt beter van.

Lees hier verder en zoek jouw groep uit >>> Trainingsgroepen Hardlopen bij Phanos. Of neem contact op met Phanos via loopsport@phanos.amsterdam.


 

Een sportief 2021 met Rondje Mokum

De VillaVibes Vondelparkloop is niet alleen een bijzonder evenement op zichzelf, maar is ieder jaar ook nog eens de openingsrace van het ‘Rondje Mokum’. Zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde in en om de stad.

Zo lang een ‘fysiek’ loopevenement niet mogelijk is, organiseren we het loopevenement virtueel. Iedereen die deelneemt aan 4 of meer van de evenementen in 2021, virtueel of fysiek, krijgt een bijzondere eindherinnering. Bovendien kun je in jouw leeftijdsklassement meedingen voor mooie prijzen.

Wat is jouw sportieve doel voor 2021? Kijk voor meer informatie op www.rondjemokum.nl!


 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.