Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2020

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Wat is jouw uitdaging in 2021?
  • Een jaar lang hardlopen in Amsterdam met Rondje Mokum
  • De Vondelparkloop met Run2Day
  • Trainen bij Phanos – 3x gratis meetrainen

 

Wat is jouw uitdaging in 2021?

Een nieuw PR op de 5km of de 10 km of je eerste hardloopwedstrijd in 2021? Tijdens de VillaVibes Vondelparkloop Virtueel kan het allemaal! Doe mee aan alweer de 47e editie van de VillaVibes Vondelparkloop. In januari virtueel!

Je loopt de afstand in je eigen omgeving en je registreert de tijd met sporthorloge of app. Zet zo jouw fantastische prestatie neer!
Begin het nieuwe jaar sportief en zet 17 januari alvast in je agenda.

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de VillaVibes Vondelparkloop 2021!


 

Een jaar lang hardlopen in Amsterdam met Rondje Mokum

De Vondelparkloop is traditioneel de eerste loop van het Rondje Mokum. Zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde door de stad. Genoeg opties om het hele jaar actief te blijven! Eentje voor je bucketlist, dus zet ze allemaal alvast in je agenda voor 2021.

Doe je aan minstens 4 van de ‘Rondje Mokum’-lopen mee, dan krijg je een bijzondere eindherinnering. Bovendien ding je dan mee naar mooie prijzen in jouw eigen leeftijdscategorie.

Wij zien je graag op 17 januari bij de VillaVibes Vondelpark Virtueel voor de start van Rondje Mokum 2021.

Ik start mijn jaar goed met de eerste run voor Rondje Mokum; De Vondelparkloop! – Inschrijven kan hier >>


 

De Vondelparkloop met Run2Day

Run2Day wilt jouw helpen om het jaar goed te beginnen. Sta aan de start van de Vondelparkloop met een nieuw paar loopschoenen of een nieuw outfit.  Samen gaan we opzoek naar de beste match tussen loopstijl en hardloopschoenen.

Als deelnemer ontvang je 20 euro korting op nieuwe hardloopschoenen of 15 euro korting op nieuwe kleding (vanaf 40 euro) op vertoon van je inschrijfbewijs. Ook online ontvang je de korting met kortingscode: RONDJEMOKUM


De actie is geldig van 9 januari 2021 tot en met 24 januari 2021. Link: www.Run2Day.nl


 

Trainen bij Phanos – 3x gratis meetrainen

Voor iedereen die hardlopen eens goed wil uitproberen biedt Phanos – de atletiekvereniging in het Olympisch Stadion – de gelegenheid om drie (!) keer gratis mee te trainen.

Er zijn veel groepen op verschillende niveaus dus of je nu een beginnende loper bent of juist heel ervaren; er is altijd een groep die bij jou past. Hardlopen in een groep is gezellig en je wordt er echt beter van.

Lees hier verder en zoek jouw groep uit >>> Trainingsgroepen Hardlopen bij Phanos. Of neem contact op met Phanos via loopsport@phanos.amsterdam.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.