Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop - # 2021

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Doe mee met de Virtuele Uilenstede VU Polderloop 2021
  • De organisatie
 

Virtuele Uilenstede VU Polderloop 2021

Atletiekvereniging Phanos, AV Aquila en het Sportcentrum VU Uilenstede organiseren gezamenlijk een virtuele VU-polderloop tussen maandag 7 en zondag 13 juni. Normaal gesproken vindt deze gezellige 5- en 10-km loop op een donderdagavond begin juni live plaats door het prachtige groene polderlandschap onder de rook van Amsterdam. Dit jaar doen we de VU Uilenstede Polderloop noodgedwongen virtueel.

Er is een afstand van 5 km en van 10 km. Inschrijfgeld is slechts 2,00 Euro. Je kunt jouw hardloopresultaten uploaden voor verwerking in de uitslag. Deelnemers krijgen een certificaat met hun behaalde resultaat.

Voor inschrijven, check de website van de VU Polderloop, zie link:  http://vupolderloop.nl/inschrijven/#  of ga direct naar het inschrijfformulier op https://inschrijven.nl/form/2021060701110-nl.

Inschrijven kan tot en met 6 juni 2021.

Je kunt hierbij natuurlijk ook het originele parcours lopen, zie:

We hopen dat je mee gaat doen en gaan jullie tussen 7 en 13 juni volgen en verslag doen van jullie prestaties. Veel plezier!

 

 

De organisatie


Atletiekvereniging Phanos Amsterdam, studentenvereniging Aquila, en Sportcentrum VU organiseren ook dit jaar weer de Uilenstede VU Polderloop. Wil je samen met anderen werken doortrainen na de Polderloop? Dat kan met de gezellige en sportieve hardloopgroepen bij Phanos, Aquila en Sportcentrum VU. De loopgroepen zijn van ieder niveau en worden al jaren door veel studenten, medewerkers en anderen met veel plezier bezocht.

 

Kijk voor meer informatie op de website www.vupolderloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar polderloop@phanos.amsterdam of contact opnemen met de organisatie.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.