Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2021

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • De Olympisch Stadionloop – leuk voor jezelf, mooi voor Unicef
  • Trainen bij Phanos – 3x gratis meetrainen

 

De Olympisch Stadionloop – leuk voor jezelf, mooi voor Unicef

Na een jaar afwezigheid, kun je op 14 November 2021 weer meedoen aan de Olympisch Stadionloop voor Unicef. De inschrijving is geopend voor individuele lopers en bedrijven/onderwijsteams.

 Schrijf je snel in! Voor meer informatie zie de website.

Voor meer informatie kijk je op de website. Let op! Na-inschrijving is niet mogelijk.

De Olympisch Stadionloop
Elk jaar organiseert Atletiekvereniging Phanos in samenwerking met UNICEF de Olympisch Stadionloop. In 2019 bracht de loop 7.500 euro op voor Unicef.

Het jaarlijkse hardloopevenement start in het Olympisch Stadion en bestaat uit drie afstanden: kinderloop van 800 meter, 5 km en 10 km. De 5 km is eveneens het strijdtoneel van de onderwijs- en bedrijvenloop. Bij de 10 km kun je kiezen om te lopen als recreant, met collega’s aan de bedrijvenloop of bij de wedstrijdloop.

De kinderloop (800m) is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, eventueel vergezeld door hun ouders. Er worden in vier verschillende categorieën prijzen uitgedeeld: jongens t/m 8 jaar, meisjes t/m 8 jaar, jongens 9 t/m 12 jaar en meisjes 9 t/m 12 jaar.

Het (voorlopige) programma is:
10.25 uur – 800m kinderen t/m 8 jaar en ouder met kind (t/m 8 jaar)
10.40 uur – 800m kinderen 9 t/m 12 jaar
11.15 uur – 5 km prestatieloop en onderwijsloop
12.30 uur – 10 km wedstrijd- en bedrijvenloop

14.00 uur – 10 km prestatieloop

Van elke individuele inschrijving aan de 5 of 10 km gaat € 2,00 naar UNICEF (maar meer geven mag ook). Houd Facebook en Instagram in de gaten voor belangrijke updates en om alvast in de stemming te komen!

De Olympisch Stadionloop is onderdeel van het Rondje Mokum 2021, het jaarlijkse circuit van 7 wegwedstrijden in Amsterdam, georganiseerd door de Amsterdamse atletiekverenigingen Atos, AV23, AAC, Feniks en Phanos en mogelijk gemaakt door Run2Day. 


 

Trainen bij Phanos – 3x gratis meetrainen

Voor iedereen die hardlopen eens goed wil uitproberen biedt Phanos – de atletiekvereniging in het Olympisch Stadion – de gelegenheid om drie (!) keer gratis mee te trainen.

Er zijn veel groepen op verschillende niveaus dus of je nu een beginnende loper bent of juist heel ervaren; er is altijd een groep die bij jou past. Hardlopen in een groep is gezellig en je wordt er echt beter van.

Lees hier verder en zoek jouw groep uit >>> Trainingsgroepen Hardlopen bij Phanos. Of neem contact op met Phanos via loopsport@phanos.amsterdam.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.