Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2021

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Inschrijven Olympisch Stadionloop t/m 7 november
  • Toegang voor toeschouwers
  • Kinderloop in (!) het Olympisch Stadion
  • Starttijden Olympisch Stadionloop 2021
  • Trainen bij Phanos – 3x gratis meetrainen

 

Inschrijven Olympisch Stadionloop t/m 7/11

Na een jaar afwezigheid, kun je op 14 November 2021 weer meedoen aan de Olympisch Stadionloop voor Unicef. De inschrijving is geopend voor individuele lopers en bedrijven/onderwijsteams.

Schrijf je snel in! De inschrijving is geopend tot en met zondag 7 november 00.00 uur. Voor meer informatie zie de website. Let op! Op dit moment is na-inschrijving niet mogelijk.

Ik schrijf me graag in voor de Olympisch Stadionloop >> Inschrijven.nl

De Olympisch Stadionloop
Elk jaar organiseert Atletiekvereniging Phanos in samenwerking met UNICEF de Olympisch Stadionloop. In 2019 bracht de loop 7.500 euro op voor Unicef. Van elke individuele inschrijving aan de 5 of 10 km gaat € 2,00 naar UNICEF (maar meer geven mag ook).

De Olympisch Stadionloop is onderdeel van het Rondje Mokum 2021, het jaarlijkse circuit van wegwedstrijden in Amsterdam, georganiseerd door de Amsterdamse atletiekverenigingen Atos, AV23, AAC, Feniks en Phanos en mogelijk gemaakt door Run2Day.

Klik hier om in te schrijven >> Inschrijven voor de Olympisch Stadionloop


 

Toegang voor toeschouwers

pictureDe OIympisch Stadionloop kan doorgaan dit jaar maar gezien de geldende regels omtrent hardloopwedstrijden is er dit jaar een wijziging rond de toegang van toeschouwers bij de wedstrijd. Toeschouwers kunnen dit jaar plaatsnemen op de marathontribune om hun favoriet(en) aan te moedigen. Het veld is alleen voor de sporters zelf.

De marathontribune staat open voor de toeschouwer; zij kunnen naar binnen via ingang A. Om toegang te krijgen is een coronobewijs en een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, ID kaart) nodig.


 

Kinderloop in (!) het Olympisch Stadion

De kinderloop is niet meer weg te denken van de Olympisch Stadionloop. Zoveel jeugdig enthousiasme vormt elk jaar een mooie start voor de loop. Ook dit jaar staat deze weer ’s ochtends op het programma, met 10:25u de kinderloop t/m 8 jaar en 10:40u de kinderloop 9 t/m 12 jaar.

De kinderloop is ongeveer 800 meter. Bij kinderen tot en met 8 jaar mag er gerust een  ouder meerennen.

Wil jouw kind, al dan niet onder begeleiding, ook mee lopen? Schrijf hem of haar dan snel in! Kies op het inschrijfformulier voor de afstand 800 meter. 

Inschrijven kan hier: https://inschrijven.nl/form/2021111401110-nl 


 

Start-tijden Olympisch Stadionloop 2021

picture

De afgelopen dagen kregen we veel vragen over de starttijden van de Olympisch Stadionloop.

Hieronde volgende afstanden en starttijden.

De Olympisch Stadionloop bestaat uit drie afstanden:
10.25 uur – 800m ouder met kind (t/m 8 jaar)
10.25 uur – 800m t/m 8 jaar
10.40 uur – 800m 9 t/m 12 jaar
11.15 uur – 5 km prestatieloop en onderwijsloop
12.45 uur – 10 km wedstrijd, prestatie- en bedrijvenloop


 

Trainen bij Phanos – 3x gratis meetrainen

Voor iedereen die hardlopen eens goed wil uitproberen biedt Phanos – de atletiekvereniging in het Olympisch Stadion – de gelegenheid om drie (!) keer gratis mee te trainen.

Er zijn veel groepen op verschillende niveaus dus of je nu een beginnende loper bent of juist heel ervaren; er is altijd een groep die bij jou past. Hardlopen in een groep is gezellig en je wordt er echt beter van.

Lees hier verder en zoek jouw groep uit >>> Trainingsgroepen Hardlopen bij Phanos. Of neem contact op met Phanos via loopsport@phanos.amsterdam.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.