Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2021

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:


 

VillaVibes Vondelparkloop 2022 Virtueel

De Amsterdamse loopklassieker – De Vondelparkloop, gesponsord door Villavibes – gaat ook in 2022 virtueel. Je kunt deelnemen aan de VillaVibes Vondelparkloop tussen 15 en 30 januari 2022. Gedurende deze periode kun je meedoen de VillaVibes Vondelparkloop en jouw beste prestatie neerzetten. Kies je beste dag uit en gaan!

Hoe het werkt?
Heel simpel. Je loopt de afstand in je eigen omgeving en je registreert de tijd met sporthorloge of app. Zet zo jouw fantastische prestatie neer!

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de VillaVibes Vondelparkloop 2022! De inschrijving is al geopend.

Inschrijven kan via inschrijven.nl > Inschrijven Vondelparkloop 

Zoals altijd hebben we een vijf- en een tienkilometer loop op het programma staan.

Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Vondelpark nieuwsbrief via deze link >>  http://amsterdamlooptharder.nl/nieuws/


 

Single? Ga mee met VillaVibes

Ga bijvoorbeeld mee tijdens supergezellig weekend in een mooi kasteel. Of kies voor een van de single wintersport vakanties. Overal is de sfeer relaxt en wordt alles voor je geregeld. Jij hoeft alleen maar te genieten. Bekijk hier het singlereizen programma van VillaVibes. 

Ook deze editie is VillaVibes hoofdsponsor van de Vondelparkloop. VillaVibes organiseert groepsreizen en evenementen speciaal voor singles. Ben jij single en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan ga je VillaVibes geweldig vinden. 

 

 

 

 


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.