Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2018

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 • VillaVibes Vondelparkloop 2022 Virtueel
 • Een jaar lang hardlopen in Amsterdam met Rondje Mokum
 • Run2Day
 • Single? Ga mee met VillaVibes
 • Trainen bij Phanos – 3x gratis meetrainen

 

VillaVibes Vondelparkloop 2022 Virtueel

picture

Het hardloopjaar goed beginnen? Dat kan!

De Amsterdamse loopklassieker – De Vondelparkloop, gesponsord door Villavibes – gaat ook in 2022 door; virtueel, maar dat maakt het een stuk makkelijker want je loopt in de tijd dat het jou uitkomt en zet dus sowieso jouw beste prestatie neer.

Je neemt deel aan de VillaVibes Vondelparkloop tussen 15 en 30 januari 2022. Gedurende deze periode zet je jouw beste prestatie neer en die stuur je in. Kies je beste dag uit en gaan!

Hoe het werkt?
Heel simpel. Je loopt de afstand in je eigen omgeving en je registreert de tijd met sporthorloge of app. Zet zo jouw fantastische prestatie neer!

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de VillaVibes Vondelparkloop 2022! De inschrijving is al geopend.

Zoals altijd hebben we een vijf- en een tienkilometer loop op het programma staan.

Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Vondelpark nieuwsbrief – http://amsterdamlooptharder.nl/nieuws/


 

 

Een jaar lang hardlopen in Amsterdam met Rondje Mokum

De Vondelparkloop is traditioneel de eerste loop van het Rondje Mokum.  Zeven mooie hardloopevenementen georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde door de stad. Genoeg opties om het hele jaar actief te blijven! Eentje voor je bucketlist, dus zet ze allemaal alvast in je agenda voor 2022.

Wij zien je graag vanaf 15 januari (tot en met 30 januari) bij de VillaVibes Vondelpark Virtueel voor de start van Rondje Mokum 2022.

Ja! Ik start mijn jaar goed met de eerste run voor Rondje Mokum; De Vondelparkloop! – Inschrijven kan hier >>

De VillaVibes Vondelparkloop Virtueel telt ook dit jaar mee voor het klassement van het Rondje Mokum die in samenwerking met alle Amsterdamse atletiekvereniging wordt georganiseerd.

De andere lopen van het Rondje Mokum 2022 zijn:

 • Vondelparkloop 15 (t/m 30) januari 2022 – georganiseerd door Phanos
 • Louis Vinkloop 13 maart 2022 – georganiseerd door ATOS
 • Nescioloop 10 april 2022 – georganiseerd door AV ’23
 • Gaasperplasrun 12 juni 2022- georganiseerd door Feniks
 • Sloterplasloop 9 oktober 2022 – georganiseerd door AAC
 • Olympisch Stadionloop 13 november 2022 – georganiseerd door Phanos

 

 

Run2Day

picture

Ook in 2022 is Run2Day weer officiële partner van de Vondelparkloop en Rondje Mokum. Bij Run2Day kun je als hardloper terecht voor gespecialiseerde hardloopartikelen en professioneel advies. Run2Day heeft vestigingen door het hele land; in Amsterdam is ze te vinden aan de Overtoom 345 en de Eerste Oosterparkstraat 234. Kijk op www.run2day.nl


 

 

Single? Ga mee met VillaVibes

Ga bijvoorbeeld mee tijdens supergezellig weekend in een mooi kasteel. Of kies voor een van de single wintersport vakanties. Overal is de sfeer relaxt en wordt alles voor je geregeld. Jij hoeft alleen maar te genieten. Bekijk hier het singlereizen programma van VillaVibes. 

Ook deze editie is VillaVibes hoofdsponsor van de Vondelparkloop. VillaVibes organiseert groepsreizen en evenementen speciaal voor singles. Ben jij single en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan ga je VillaVibes geweldig vinden. 

 


 

 

Trainen bij Phanos – 3x gratis meetrainen

Voor iedereen die hardlopen eens goed wil uitproberen biedt Phanos – de atletiekvereniging in het Olympisch Stadion – de gelegenheid om drie (!) keer gratis mee te trainen.

Er zijn veel groepen op verschillende niveaus dus of je nu een beginnende loper bent of juist heel ervaren; er is altijd een groep die bij jou past. Hardlopen in een groep is gezellig en je wordt er echt beter van.

Lees hier verder en zoek jouw groep uit >>> Trainingsgroepen Hardlopen bij Phanos. Of neem contact op met Phanos via loopsport@phanos.amsterdam.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.