Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - december 2015

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 • Schrijf je snel in!
 • Zaterdagavond nog meer entertainment
 • Met je vriendengroep loop je de ‘Light the Night’
 • Stayokay wederom gastheer Vondelparkloop 2016
 • Dokter Plexiglas trotse nieuwe partner Vondelparkloop
 • Vondelparkloop Bedrijvenloop
 • Bachi Aama kinderloop
 • Cadeaumaand bij Run2Day
 • Spelty Foodtruck bij de Vondelparkloop
 • Jouw finishfoto’s bij Aktiefoto
 • Bestel je shirt direct bij je inschrijving
 • Brooks nieuwe partner Vondelparkloop

 

Schrijf je snel in!

picture

Op 16 en 17 januari 2016 is het tijd voor het jaarlijkse hardloopfeest in het Vondelpark. Atletiekvereniging Phanos organiseert in samenwerking met Running Matters weer een tweedaags wervelend hardloopspektakel. Op zaterdagavond zal de sfeervolle 10 km ‘Light the Night’ plaatsvinden en op zondag de ‘Stayokay Vondelparkloop’ met 3,5km – 6,7km en 10 km. De zondag start met het jongste hardlooptalent bij de ‘Bachi Amaa kinderloop’ van 1,5 km. Er hebben zich nu al meer dan 1000 deelnemers ingeschreven voor deze wedstrijden. Ben jij de volgende? Kijk dan op www.vondelparkloop.nl of schrijf je direct in via inschrijven.nl


 

Zaterdagavond nog meer entertainment

picture

Bij de derde editie van de ‘Light the Night’ hebben wij nu nog meer entertainment. Naast dat er dit jaar nog meer lichtshows en special effects zijn zal er ook meer sfeer langs de kant zijn. Op de kop van het Vondelpark zal DJ Flyon zijn hits draaien om iedereen opzwepend zijn rondes te laten lopen, dus twijfel niet en wees onderdeel van dit feest. Details vind je op www.vondelparkloop.nl/zaterdag


 

Met je vriendengroep loop je de ‘Light the Night’

picture

Inschrijven voor de ‘Light the Night’ op zaterdag is dit jaar ook mogelijk als ‘team’. Heb je dus zin om gezellig met je vriendengroep deel te nemen aan de ‘Light the Night’ schrijf je dan in als team. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier voor de bedrijvenloop en kies bij onderdeel voor ‘Light the Night’. www.inschrijven.nl/2016/vondelparkloop


 

Stayokay wederom gastheer Vondelparkloop 2016

picture

Ook dit jaar kunnen we weer op zaterdag en zondag met zijn allen terecht bij Stayokay Vondelpark. Dit Stayokay hostel, al jaren naamsponsor van de Vondelparkloop, biedt een warme plek waar je je kan omkleden maar ook na de wedstrijd even kunt bijkomen van je prestatie. Wil je er overnachten voor de wedstrijd, kijk dan op Stayokay Vondelpark.


 

Dokter Plexiglas trotse nieuwe partner Vondelparkloop

picture

Met trots presenteren wij onze nieuwe partner Dokter Plexiglas. Dokter Plexiglas is de specialist op het gebied van plexiglas en heeft voor alle deelnemers van de Vondelparkloop iets heel moois gemaakt. Nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in en loop de wedstrijdrondes. Informatie over Dokter Plexiglas.


 

Vondelparkloop Bedrijvenloop

picture

Opzoek naar een sportieve activiteit met je collega’s? Gezellig samenlopen of juist je collega’s verslaan tijdens de eindsprint? Het kan allemaal tijdens de Vondelparkloop bedrijvenloop!
Schrijf je team van 7 lopers in en ga de strijd met elkaar én met andere bedrijven aan. Versla je collega en wordt de held bij de koffieautomaat!
Als bedrijf herkenbaar tijdens de bedrijvenloop en een leuk extraatje voor de lopers, dat is een origineel Vondelparkloop t-shirt met eigen bedrijfslogo. Je kunt het team hier inschrijven.


 

Bachi Aama kinderloop

picture

Dit jaar is Bachi Aama naast het officiële goede doel ook titelsponsor van de kinderloop geworden. Je kan ze nu steunen door zelf een donatie te doen bij je inschrijving voor de Vondelparkloop. Meer informatie over Bachi Aama kun je lezen op www.bachi-amaafoundation.com


 

Cadeaumaand bij Run2Day

picture

Verras jouw favoriete hardloper in december met een geweldig cadeau. In de Amsterdamse winkels van Run2Day is er een ruime keuze aan leuke cadeaus om te geven. Bestel ook gerust via de webshop want tot kerstmis berekent Run2Day ook voor de kleine cadeaus geen verzendkosten! Shop nu bij Run2Day


 

Spelty Foodtruck bij de Vondelparkloop

picture

Wat zeg je… pannenkoek? Ja, dat zeg ik pannenkoek, maar dan wel een Healthy Spelty PUUR Pannenkoek gemaakt van biologisch speltmeel van een ambachtelijk korenmolenaars gilde. De traditionele Hollandse pannenkoek maar met spelt boordevol goede bouwstoffen. De Spelty Foodtruck dus voor een pannenkoek, lekker voor toeschouwers en perfect voor het herstel van de hardloper!


 

Jouw finishfoto’s bij Aktiefoto

picture

Aktiefoto zal alle deelnemers van de Stayokay Vondelparkloop op 17 januari fotograferen tijdens het finishen. Kom dus flitsend en snel over de finish en zorg voor mooie finishkiekjes. Finishfoto’s zijn naderhand te bestellen via de website van Aktiefoto.


 

Bestel je shirt direct bij je inschrijving

picture

Speciaal voor de 42ste editie van de Vondelparkloop hebben wij dit jaar een nieuw runningshirt ontwikkeld. Dit jaar staat het vondelpark – ook wel het drukst belopen park – op de rug afgebeeld. Je kan het shirt alleen bestellen bij je inschrijving vooraf. Kijk voor details op de website.


 

Brooks nieuwe partner Vondelparkloop

picture

Brooks is de nieuwe sponsor van de Vondelparkloop en deelt uit! Zodra je bericht krijgt dat de startnummers klaarliggen bij Run2Day Overtoom, wees er dan snel bij! Brooks geeft aan de eerste 50 personen die hun startbewijs komen ophalen Brooks sporttubes kado! Meer informatie over Brooks.


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.org voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.org.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of, indien je geen prijs meer stelt op toezending, het emailadres hier afmelden.