Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - Januari 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 • Laatste kans in te schrijven voor de Stayokay Vondelparkloop 2016!
 • Light the Night afterborrel
 • Blessure advies tijdens de Vondelparkloop
 • Profiteer bij Run2Day Amsterdam
 • Bounz sponsor van kinderloop
 • Wereldkids uitgelicht
 • Veilig hardlopen in donkere dagen
 • Heb jij je verlichting al klaar?!
 • King Coffee op Vondelparkloopterras
 • Friday Night Skaters verzorgen parcours begeleiding
 • Draag jouw steentje bij
 • Startnummer Light the Night met dank aan Giltribe

 

Laatste kans in te schrijven voor de Stayokay Vondelparkloop 2016!

picture

Wil je graag nog meedoen aan de Stayokay Vondelparkloop 2016? Schrijf je dan snel in want de inschrijving gaan hard en VOL=VOL. Mocht de limieten niet bereikt zijn dan is het mogelijk om je in te schrijven tot uiterlijk 9 januari. Er is geen na-inschrijving mogelijk, dit is dus de laatste kans om je startnummer te bemachtigen. Op de website vind je alles over het inschrijven.


 

Light the Night afterborrel

picture

Wanneer je op zaterdagavond je rondje hebt gelopen en je medaille hebt ontvangen kom dan nog lekker even nagenieten bij stayokay.

Speciaal voor de stayokay Vondelparkloop ‘Light the night’ organiseert stayokay een borrel bij hun in de bar.


 

Blessure advies tijdens de Vondelparkloop

picture

Alle hardlopers hebben wel eens pijntjes her en der. Belangrijk is om te zorgen dat die pijntjes geen blijvende blessures worden die jouw plezier in hardlopen behoorlijk kunnen verpesten. SMC Fysiomed zal tijdens het Vondelparkloop weekend speciaal aanwezig zijn om de deelnemers van de Vondelparkloop te adviseren over blessure vrij sporten. Maar ook wanneer je al een blessure hebt kan Fysiomed je adviseren over mogelijke behandeling.


 

Profiteer bij Run2Day Amsterdam

picture

Ontvang bij Run2Day 20 euro korting bij aankoop van een nieuw paar hardloopschoenen op vertoon van jouw inschrijfbewijs voor de Vondelparkloop. Een goede voorbereiding is voor iedere hardloper belangrijk. Kom voor advies, nieuwe gear of trainings tips naar jouw Run2Day winkel. Voor de Vondelparkloop ‘Light the Night’ heeft Run2Day meerdere verlichtingsitems; Armbanden, hesjes, hoofdlampen en allemaal in verschillende kleuren! Zo val jij zeker op!


 

Bounz sponsor van kinderloop

picture

De snelste kinderen van de kinderloop kunnen vrijkaarten winnen voor Bounz. Bounz is een groot trampoline centrum gevestigd op Sportpark Ookmeer. De winnaars van de kinderloop kunnen met een vriendje of vriendinnetje een uur gaan springen bij Bounz. Super goed voor de conditie en super leuk om van trampoline naar trampoline te springen. Maar Bounz sponsort niet alleen de kinderloop ook de bedrijvenloop! Bij de bedrijvenloop maken de snelste teams kans op een teamsessie springen bij Bounz voor wel veertig mensen.


 

Wereldkids uitgelicht

picture

In het Vondelpark naast de ingang bij het Kattenlaantje staat een prachtig klein gebouwtje. Vroeger woonde de parkwachter in dit huisje. Tegenwoordig is hier een locatie van kindercentrum Wereldkids gehuisvest. Ook dit jaar zal Dit prachtige gebouwtje uitgelicht worden tijdens de ‘Light the Night’ om het zo onderdeel te laten zijn van het evenement. Wij zijn heel blij dat Wereldkids op deze manier wil deelnemen aan de Stayokay Vondelparkloop 2016.


 

Veilig hardlopen in donkere dagen

picture

Tijdens de ‘Light the Night’ zullen de vrijwilligers goed zichtbaar zijn doordat zij veiligheidshesjes dragen met speciale ledverlichting erin. Deze hesjes worden geleverd door www.reflectivesport.nl. Reflectivesport levert artikelen om reflectief of goed verlicht dus vooral veilig te kunnen sporten wanneer het donker is. Maak nu kans op een speciaal hardloopvest met ledverlichting, kijk op ons Facebook hoe je deze kan winnen.


 

Heb jij je verlichting al klaar?!

picture

Wij hebben onze lichtjes al getest, check hier op youtube een leuk filmpje ter inspiratie. Koop je eigen spectaculaire verlichting nu op www.kitelight.nl. Voor de mooiste, leukste, beste of juist meest verlichte deelnemer van de ‘Light the Night’ hebben we een leuke prijs. Zorg dat je verlichting is opgeladen en lekker fel brandt of knippert zodat we met zijn allen de nacht een beetje verlichten en maak kans op een leuke prijs mede mogelijk gemaakt door www.reflectivesport.nl


 

King Coffee op Vondelparkloopterras

picture

Ook aan de toeschouwers en wedstrijdlopers is gedacht. Tijdens het Vondelparkloopweekend voorziet King Coffee de liefhebber van heerlijke koffie. Kom lekker naar het Vondelparkloopterras voor een kop koffie van King Coffee en een pannenkoek van Spelty. Op de zondag staat er ook een groot scherm bij het terras waarop je live de wedstrijdlopers kan volgen en de uitslagen kan bekijken.


 

Friday Night Skaters verzorgen parcours begeleiding

picture

De ‘Friday Night Skate’ skate iedere vrijdag een ronde door Amsterdam. Iedereen die van skaten houdt kan aansluiten. Het verkeer wordt tegengehouden door de zogenaamde ‘blockers’, deze handige skaters zijn snel, rijden voor de groep uit en houden bij alle kruispunten het verkeer tegen zodat de groep veilig kan passeren.
Speciaal om de deelnemers van de ‘Light the Night’ veilig hun rondjes te kunnen laten lopen komen deze handige en snelle skaters van de Friday Night Skate ons op het parcours begeleiden. Ze zullen alle lopers begeleiden en motiveren hun rondes te maken van start tot finish.


 

Draag jouw steentje bij

picture

Draag jij bij aan de bouw van een aardbevingbestendig opvanghuis voor onze kinderen in Nepal? Vraag dan aan je vrienden of familie of zij jouw run willen sponsoren. Neem letterlijk jouw steentje mee naar de Vondelparkloop en we bouwen samen een huis van alle stenen. Op de website van de stichting kun je kennismaken met de kinderen www.bachi-amaafoundation.com

draageensteentjebij-banner

 


 

Startnummer Light the Night met dank aan Giltribe

picture

Met trots presenteren wij het startnummer nieuw ontworpen speciaal voor de ‘Light the Night’ op zaterdag. Gill van www.giltribe.nl heeft het ontwerp verzorgd. Houd ons Facebook in de gaten om te zien hoe jij aan dit unieke ‘startnummer 1’ kan komen.


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of, indien je geen prijs meer stelt op toezending, het emailadres hier afmelden.