Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - januari 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Nieuw record met ruim 4000 inschrijvingen
  • Uitslagen staan online
  • Mooist of origineelst verlichte ‘Light the Night’-loper
  • Je eigen Aktiefoto
  • Foto’s online op Facebook
  • Prijzen ophalen
  • Friday Night Skate
  • Loop mee met de Phanos Bosloop
  • Strijd mee in het Rondje Mokum
  • Dank aan de sponsors en vrijwilligers

 

Nieuw record met ruim 4000 inschrijvingen

picture

Het Stayokay Vondelparkloop-weekend was ook dit jaar weer een groot succes. De wedstrijd had dit jaar met bijna 1500 inschrijvingen voor de zaterdag en ruim 2500 inschrijvingenvoor de zondag een nieuw record. Ruim 400 inschrijvingen meer dan vorig jaar genoten van het evenement in het Vondelpark. Bijzonder was de aanzienlijk groei van de Bachi Amaa Kinderloop met ruim 250 deelnemers.


 

Uitslagen staan online

picture

De snelste loper bij de mannen senioren dit jaar was Lucas Nieuweboer van KAV Holland met een snelle tijd van 31.50 min. Bij de vrouwen was de snelste tijd voor Rosalie Teeuwen in de categorie vrouwen 35-45 jaar van Atos met een tijd van 38.58 min. Bij de vrouwen senioren eindigde Geranne Molenaar van AV Edam als eerste met een tijd van 39.02 min. De bedrijvenloop werd gewonnen door de Vegan Runners. Bij de 10km voor recreanten was de snelste loper Gert Brinkman uit Amsterdam met een tijd van 34.32 min. Kijk voor alle uitslagen op www.vondelparkloop.nl/uitslagen/.


 

Mooist of origineelst verlichte ‘Light the Night’-loper

picture

Voor de Zaterdag Light the Night was er een speciale prijs, namelijk de prijs voor de mooist/origineelst verlichte loper. De prijs wordt aangeboden door www.reflectivesport.nl. Benjamin Go heeft de wedstrijd al jonglerend gelopen met glow-in-the-dark ballen in 53 minuten.


 

Je eigen Aktiefoto

picture

Afgelopen zondag was Aktiefoto aanwezig om je sportieve prestatie op de gevoelige plaat vast te leggen. De deelnemers zijn in het Vondelpark gefotografeerd en alle foto’s zijn eenvoudig terug te vinden door het invoeren van je startnummer. Je krijgt van Aktiefoto een gratis foto-certificaat op webformaat, wat je zelf eenvoudig kunt invullen.Deze is daarna uitstekend geschikt om te delen via social media zoals Facebook e.d.Je kunt de foto’s ook bekijken en bestellen in verschillende afdrukformaten en digitaal. Aktiefoto levert het fotocertificaat ook als afdruk met hierin je naam, startnummer,afstand en gelopen netto tijd vermeld. Kijk dus snel op www.aktiefoto.nl en zie jezelf in aktie.


 

Foto’s online op Facebook

picture

Tijdens beide dagen hebben Daniel Andriessen en Jeroen van Zijp rondgelopen om een prachtig sfeerverslag te maken van de ‘Stayokay Vondelparkloop 2016’. Wil jij het evenement nog een keer herbeleven kijk dan nu op ons Facebook en houd het in de gaten voor meer sfeerfoto’s en filmpjes!


 

Prijzen ophalen

picture

Ben je in de prijzen gevallen met je prestatie maar heb je niet de prijsuitreiking kunnen bijwonen dan kun je de gewonnen prijs ophalen bij AV Phanos in het Olympisch stadion. Het prijzenschema zaterdag (pdf) en het
prijzenschema zondag (pdf). De prijzen staan klaar t/m 1 februari. Neem voor het ophalen van je prijs even contact op met jeroen@runningmatters.nl.


 

Friday Night Skate

picture

Tijdens de Vondelpark ‘Light the Night’ heeft de Friday Night Skate alle lopers enorm goed over het parcours begeleid, waar wij net als de lopers erg blij mee waren. Kijk eens op hun website en sluit je eens aan bij een ‘Friday Night Skate’. Onder deze naam rijden de skaters iedere vrijdagavond een tocht door de stad, met start in het Vondelpark. Kijk op www.fridaynightskate.com voor meer informatie over deze skatetochten.


 

Loop mee met de Phanos Bosloop

Op 28 februari vindt het volgende loopevenement van Phanos plaats in het Amsterdamse Bos, de Phanos Bosloop. Houd jij van het lopen door het bos en ben jij nog opzoek naar een leuk loopje in februari, schrijf je dan snel in. Kijk op www.phanosbosloop.nl. Wil je een grotere uitdaging doe dan op die dag mee aan de Phanos Boscross, www.phanosboscross.nl.


 

Strijd mee in het Rondje Mokum

picture

De Vondelparkloop is de eerste loop in een reeks wedstrijden onder de titel ‘Rondje Mokum’. Dit rondje leid je door alle stadsdelen van Amsterdam. Het eerstvolgende evenement dat gaat plaatsvinden is de Louis Vink Loop in Amsterdam Noord. Voor meer informatie over Rondje Mokum en de andere evenementen kijk op www.rondjemokum.nl.


 

Dank aan de sponsors en vrijwilligers

picture

Als laatste willen wij onze sponsors en alle vrijwilligers bedanken want zij hebben het weekend samen mogelijk gemaakt. Dank aan Stayokay voor hun gastvrijheid en inzet het gehele weekend, Dokter Plexiglas voor de mooie medailles, Run2day voor hun inzet en gastvrijheid aan de Overtoom en Brooks voor hun ondersteuning. Allen bedankt voor een mooie editie van de Vondelparkloop.


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.