Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - Januari 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Cursus voorjaarsmarathon
  • Inschrijving Phanos Boscross geopend
  • Nike+ Run Club
  • De Uilenstede VU Polderloop
  • Loopcursussen bij Phanos
  • Friday Night Run (FNR)
  • Agenda

 

Cursus voorjaarsmarathon

picture

Wie afgelopen week het programma Bureau Sport Onderzoekt heeft gezien, kon daarin o.a. tweevoudig winnaar van de New York marathon German Silva zien. Hij vertelde over zijn eerste overwinning; zie www.youtube.com. German verzorgt trainingen bij Phanos ter voorbereiding op een marathon in april. Toegankelijk voor lopers van alle niveaus. Kom donderdag 28 januari naar de presentatie van het programma. Zie www.phanos.amsterdam/marathoncursus voor alle info en om je aan te melden.


 

Inschrijving Phanos Boscross geopend

picture

Deze week zijn de inschrijving geopend voor de Phanos Boscross en Phanos Bosloopop 28 februari in het Amsterdamse Bos. In de afgelopen jaren is de Phanos Boscross uitgegroeid tot een evenement met een sterke naam in de regio met meer dan 800 lopers. Door de velden en bosschages van het Amsterdamse Bos moet meerdere keren de heuvel worden beklommen. In het programma is ook weer een 10 km Bosloop over verharde paden: geen modder aan je schoenen, maar wel genieten van het prachtige, winterse Amsterdamse Bos. De start en finish van de Phanos Boscross en de Phanos Bosloop zijn bij de paardenarena waar een kunststof raster voor een stevige ondergrond zorgt. Kijk voor meer informatie www.phanosboscross.nl of www.phanosbosloop.nl. Tot zondag 28 februari!


 

Nike+ Run Club

picture

Wil je wel eens een snelheidstraining op een atletiekbaan doen? Phanos faciliteert de Nike+ Run Club. Elke donderdag kun je meedoen aan de Speed Run, aanvang 19:34 uur in het Olympisch Stadion. De training staat onder leiding van gekwalificeerde trainers en is vooral bedoeld voor lopers die wel eens wat meer willen dan het rondje in het park of bos in hetzelfde tempo. Deelname is gratis; vooraf aanmelden is verplicht. Kijk op www.nike.com en meld je aan.


 

De Uilenstede VU Polderloop

picture

De Uilenstede VU Polderloop was in het verleden een bekende loop. Deze loop is in 2013 nieuw leven ingeblazen en vindt sindsdien elk jaar plaats. In 2016 is er weer een Uilenstede VU Polderloop en wel op donderdag 9 juni. De hardloopwedstrijd wordt georganiseerd door een samenwerking van atletiekvereniging Phanos, studentenatletiekvereniging Aquila en het sportcentrum VU. Meer informatie op www.vupolderloop.nl


 

Loopcursussen bij Phanos

picture

Regelmatig organiseert Phanos speciaal hardloopcursussen voor niet-leden.

De komende maanden staan onder andere de volgende cursussen op het programma:
– Yakult Start to Run voor beginnende lopers;
– een cursus ter voorbereiding op de Brooks 10K Champions Race op 10 juli;
– een cursus die toewerkt naar de Dam-tot-Damloop;
– de cursussen die wij elk jaar organiseren ter voorbereiding op de halve en hele marathon van de TCS Amsterdam marathon (of andere najaarsmarathon)

Heb je interesse, houd de cursuspagina in de gaten of meld je vast aan bij Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam en je krijgt tijdig de gedetailleerde informatie toegestuurd.


 

Friday Night Run (FNR)

picture

Loop elke tweede vrijdag van de maand mee met de Friday Night Run, een duurloop van een uur in verschillende tempogroepen. De eerst komende editie is 12 februari. De start om 19:30 uur is vanuit het Olympisch Stadion en deelname is gratis. Zie www.fridaynightrun.nl voor nadere info. Vanwege de Europese kampioenschappen atletiek in het stadion is er helaas geen Friday Night Run in juli.


 

Agenda

28 februari – Phanos Boscross en Phanos Bosloop in het Amsterdamse Bos
7 mei – Open Atletiek Dag van de Atletiekunie in het Olympisch Stadion
9 juni – Uilenstede VU Polderloop
6-10 juli – EK2016 in het Olympisch Stadion
10 juli – Brooks 10K Champions Run voor iedereen, door het centrum van Amsterdam

phanosbosloop-banner


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.