Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Phanos Boscross & Bosloop - februari 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Schrijf je nu in voor de Phanos Boscross of de Phanos Bosloop
  • Start nu op de paardenarena
  • De na-inschrijving en omkleden dit jaar bij Scouting ‘De Teil’
  • Jouw finishtijd weer elektronisch gemeten
  • Het start en finishgebied nog aangenamer dan vorig jaar
  • Runnersworld Cross Circuit
 

Schrijf je nu in voor de Phanos Boscross of de Phanos Bosloop

picture

Beste oud-deelnemer of loopenthousiast misschien heb je het al meegekregen, de inschrijving voor zowel de Phanos Boscross en Phanos Bosloop 2016 is geopend. Dit jaar worden beide wedstrijden gelopen op zondag 28 februari. De afgelopen jaren was de Phanos Boscross het eerste weekend van het jaar, maar om beter aan te sluiten op de andere loopevenementen van het seizoen is voor dit jaar een ander moment gekozen. Net als vorig jaar is de Phanos Boscross, de loop voor de avontuurlijke hardlopers die zoveel mogelijk onverharde paden loopt met hier en daar een hindernis. Maar ook de Phanos Bosloop is een uitdaging, maar dan over de verharde wegen maar met niet minder hoogtemeters. We hopen natuurlijk dat jullie in net zulke groten getale naar het Amsterdamse Bos komen als voorgaande jaren om te genieten van het vernieuwde parcours en hopelijk ook dit jaar een stralend zonnetje. Kijk voor de inschrijving op www.phanosboscross.nl/inschrijving/


 

Start nu op de paardenarena

picture

Dit jaar is de startlocatie verplaatst naar de paardenarena. Het parcours voor zowel de Phanos Boscross als de Phanos Bosloop zijn hier op aangepast. Beide wedstrijden spelen zich nog steeds af op en rond de heuvel maar dan via een andere route. In het kort: de mooie stukken van het oude parcours zijn er in gelaten maar er zijn nu enkele mooie stukken aan toegevoegd. Zo kom je nu met de Phanos Bosloop door de statige en sfeervolle laan en doet de Phanos Boscross onderweg meer ruiterpad aan. Natuurlijk zit ‘de heuvel’ er voor iedereen in. Bekijk een kleine impressie (nog uit 2015) hoe bij de cross de heuvel beklommen wordt op de website www.phanosboscross.nl. Ga voor de parcoursinformatie naar www.phanosboscross.nl/parcours/


 

De na-inschrijving en omkleden dit jaar bij scouting ‘De Teil’

picture

Met de nieuwe startlocatie hebben we ook een andere plaats voor de na-inschrijving en omkleedruimte. Dit jaar kunnen we terrecht bij scouting ‘De Teil’, dit is dichterbij bij het parcours dan voorgaande jaren. Hier kun je startnummer ophalen, je omkleden en een warme douche nemen na afloop. Scouting ‘De Teil’ is een scoutinggroep voor kinderen met een lichamelijk beperking. Misschien ben je van vorige jaren gewend om te kleden bij hockeyclub Hurley, maar daar moet je dus niet meer zijn. Voor meer informatie www.phanosboscross.nl/praktische-informatie/


 

Jouw finishtijd weer elektronisch gemeten

picture

Vorig jaar was de introductie van elektronische tijdwaarneming bij de Phanos Boscroos en Phanos Bosloop. Hoewel gelopen tijden bij een crosswedstrijd ‘onvergelijkbaar’ zijn is deze nauwkeurige tijdregistratie voor de wedstrijduitslagen een groot voordeel. Omdat de meting vorig jaar een groot succes was hebben we ook dit jaar weer elektronische tijdwaarneming.


 

Het start en finishgebied nog aangenamer dan vorig jaar

picture

Vorig jaar hadden we de introductie van een leuke rollende keuken. Dit jaar hebben we er niet een maar zelfs twee rollende keukens én een masseur! We gaan dus weer een stukje groter en beter. Om al jullie pijnlijke kuiten, hamstrings en andere zere onderdelen te verlichten hebben we Allround Sport Massage bereid gevonden om op 28 februari aanwezig te zijn. De rollende keuken van espressionisme voorziet in koffie, thee en warme chocomel en voor de koolhydraat-refill zijn er warme wafels bij waffels op wielen.


 

Runnersworld Cross Circuit

picture

De Phanos Boscross is onderdeel van het Runnersworld Cross Circuit. De volgende, en laatste, wedstrijd van het circuit is bij AV Trias Heiloo. Zondag 6 maart is daar de Runnersworld Parkloop. Kijk voor meer informatie over het Runnersworld Cross Circuit en de Runnersworld Parkloop op www.runnersworldcrosscircuit.nl.


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de websites www.phanosboscross.nl en www.phanosbosloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar boscross@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Phanos Boscross & Bosloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.