Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop - februari 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Schrijf je nu in voor de Uilenstede VU Polderloop
  • Het parcours
  • De verenigingsbattle
  • De nieuwe flyer
  • Kortingsactie: 10% korting bij Runnersworld Amsterdamse Bos
  • Trainen ter voorbereiding
 

Schrijf je nu in voor de Uilenstede VU Polderloop

picture

Na drie succesvolle edities van de vernieuwde Uilenstede VU Polderloop staat de loop ook dit jaar weer op de hardloopkalender. De Polderloop wordt georganiseerd door atletiekvereniging Phanos, studentenatletiekvereniging Aquila en het Sportcentrum VU. Zet hem in je agenda: donderdagavond 9 juni 2016 – en schrijf je nu in. Voorinschrijven kan voor slechts 5 euro! Nainschrijven op de dag zelf kost 7 euro.

 

Het parcours

picture

De Polderloop staat bekend om het prachtige parcours door de polders vlak onder Amsterdam. De start en finish is voor het Sportcentrum VU. Het is een rondje van 5 km, dat voor de 10km twee keer gelopen wordt. Het parcours voert door de Middelpolder en rond de sportvelden van ‘t Loopveld en de Joodse begraafplaats ‘Gan Hasjalom’. Het is een mooi en snel rondje met afwisselend uitzicht. Wil je het parcours al zien, kijk dan op onze website.

 

De verenigingsbattle

picture

Vorig jaar was een geweldige editie van de Uilenstede VU Polderloop met prachtig weer. Alleen ‘de verenigingsbattle’ ontbrak nog. We geven daarom in 2016 extra aandacht aan deze battle, zodat die dit jaar wel plaatsvindt. De battle blijft nu niet beperkt tot studentensportverenigingen; alle studentenverenigingen kunnen meedoen. Je kunt je met je vrienden van je studenten(sport)vereniging opgeven voor de verenigingsbattle op de 5 km. Dit doe je door bij je eigen inschrijving de naam van je vereniging op te geven in het inschrijfformulier. Tijdens de battle strijd je met een groep van vier vrienden tegen andere verenigingen. Nodig je vrienden uit en laat zien dat jullie de snelsten zijn!

 

De nieuwe flyer

picture

Binnenkort ligt hij in de sportkantines. Hier is hij nu al te bewonderen: de nieuwe frisse flyer van de Uilenstede VU Polderloop. Hij is gemaakt door onze partner ‘de Merkelijkheid’. De Merkelijkheid is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van het hernieuwde Sportcentrum VU. De flyer – en poster – is mooi strak vormgegeven en benadrukt met de frisse groene kleuren het ‘poldergevoel’, dat past bij onze loop. Wil je de flyers ook ergens neerleggen? Stuur een mail naar polderloop@vupolderloop.nl voor exemplaren.

 

Kortingsactie: 10% korting bij Runnersworld Amsterdamse Bos

picture

Net als in de editie van 2015 is Runnersworld Amsterdamse Bos ook dit jaar partner van de Uilenstede VU Polderloop. Dit jaar met een kortingsactie voor voorinschrijvers. Bas Stigter van Runnersworld vertelt: ‘Een mooie uitdaging de Uilenstede Vu Polderloop! Ook dit jaar zijn wij weer blij dat we aan het evenement verbonden zijn. Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie! Bij Runnersworld Amsterdamse Bos kun je terecht met al je hardloopvraagstukken. Voor advies over bijvoorbeeld schoenen, kleding, voeding en schema’s staat de deur altijd wagenwijd open. (Hard)loop gerust eens langs bij onze winkel! En alvast heel veel succes in de mooie polders van Amsterdam/Amstelveen!’

 

Trainen ter voorbereiding

picture

Als je nog niet in een groep traint maar dat wel zou willen, dan bieden Phanos, Aquila en Sportcentrum VU trainingsgroepen op elk niveau aan. Meer informatie hierover vind je op de websites.

 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de websites www.vupolderloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar polderloop@vupolderloop.nl of contact opnemen met de organisatie.

 
 
 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.