Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - April 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Cursussen Damloop en Amsterdam (halve) Marathon
  • Uilenstede VU Polderloop
  • Coopertest in het Olympisch Stadion
  • VondelGames en loopgroep voor amputees
  • Friday Night Run
  • Nike+ Run Club
  • Agenda

 

Cursussen Damloop en Amsterdam (halve) Marathon

picture

Traditiegetrouw start Phanos eind april met cursussen voor lopers van alle niveaus, ter voorbereiding op deelname aan de Dam tot Damloop op 18 september en de halve of hele marathon van de TCS Amsterdam Marathon op 16 oktober (of een andere najaarsmarathon).
– Wil je in het najaar een marathon lopen? Bereid je dan onder de inspirerende leiding van tweevoudig winnaar van de marathon van New York, German Silva, voor. Vele enthousiaste marathonlopers volgden de afgelopen jaren al onze cursussen. De marathoncursus vindt plaats op donderdagavonden.
– Wil je je goed voorbereiden op de 10 Engelse mijl bij de Dam tot Damloop of de halve marathon van Amsterdam? Kom dan wekelijks op zondagochtend een intervaltraining doen.
Voor alle details en het inschrijfformulier, zie www.phanos.amsterdam/loopcursus.
Komen deze dagen je niet uit? Ook op andere dagen kun je bij de loopgroepen van Phanos trainen.


 

Uilenstede VU Polderloop

picture

De Uilenstede VU Polderloop staat ook dit jaar weer op de hardloopkalender. Op donderdagavond 9 juni kan er vanaf Uilenstede 5 en 10 km worden gelopen. Phanos organiseert deze loop samen met Aquila en het Sportcentrum VU.
Meedoen kost bij voorinschrijving slechts 5 euro. Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.vupolderloop.nl.


 

Coopertest in het Olympisch Stadion

picture

Zaterdag 30 april is een mooie gelegenheid om je conditie te peilen met de ‘Coopertest’. Loop 12 minuten in het prachtige Olympisch Stadion op je snelst en kijk hoe ver je komt. Kom je verder dan toen je hem met school deed? Of wil je daar juist voor trainen? Loop mee, voor 10 tot 100 jaar! Deze test is onderdeel van het amsterdamsbaancircuit, een gezellige atletiekwedstrijd met muziek en eten.


 

VondelGames en loopgroep voor amputees

picture

Op zaterdag 4 juni organiseert het centrum voor revalidatie Reade de VondelGames, een (inter)nationaal sportevent waar het ‘samen sporten voor kinderrevalidatie’ centraal staat. Niet alleen paralympische sporters komen in actie, maar er is ook de Parkrun, een hardloopwedstrijd, en de Vondel Walk, een wandelevenement. Phanos biedt een speciale trainingsgroep voor mensen met een prothese samen met Reade en beveelt dit evenement dus ook zeker aan!


 

Friday Night Run

picture

Loop elke tweede vrijdag van de maand mee met de de Friday Night Run (FNR), een duurloop van een uur in verschillende tempogroepen. Start om 19:30 uur vanuit het Olympisch Stadion. Zie www.fridaynightrun.nl voor nadere info.
Er is geen Friday Night Run in de maand juli, omdat dan in het stadion de Europese Kampioenschappen atletiek plaatsvinden.


 

Nike+ Run Club

picture

Wil je wel eens een snelheidstraining op een atletiekbaan doen? Phanos faciliteert de Nike+ Run Club. Elke donderdag kun je meedoen aan de Speed Run, aanvang 19:34 uur in het Olympisch Stadion. De training is vooral bedoeld voor lopers die wel eens wat meer willen dan het rondje in het park of bos in hetzelfde tempo. Deelname is gratis; vooraf aanmelden is verplicht. Kijk op www.nike.com en meld je aan.


 

Agenda

picture

8 april – Friday Night Run
30 april – Coopertest in het Olympisch Stadion
7 mei –
13 mei –
Friday Night Run
9 juni –
Uilenstede VU Polderloop
10 juni –
Friday Night Run
16-19 juni –
ASICS NK atletiek in het Olympisch Stadion
6-10 juli –
Europese kampioenschappen in het Olympisch Stadion
10 juli –
Brooks 10K Champions Run voor iedereen, door het centrum van Amsterdam


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.