Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop - # 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 

Voorinschrijving mogelijk tot en met 5 juni

picture

De Uilenstede VU Polderloop wordt elk jaar populairder. Met reeds over de 100 voorinschrijvers voor de zomerse avondloop zijn het er aanzienlijk meer dan vorig jaar. Met name de 10 kilometer is populair dit jaar. Voorinschrijven kan voor slechts 5 euro via onze website. Na-inschrijven op de dag zelf kost 7 euro.

De voorinschrijving is nog slechts twee weken geopend, tot en met zondagavond 5 juni!

 

Elektronische tijdwaarneming

picture

Er wordt dit jaar bij de Polderloop voor het eerst gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie met het IPICO Sporttijdregistratiesysteem. Het voordeel van dit systeem is de accurate tijdwaarneming en een razendsnelle verwerking van de tijden. Bij het ophalen van je startnummer ontvang je een chip. Deze moet je met de meegeleverde ‘ty-wrap’ aan je schoen bevestigen (op de website staat hoe dit werkt). Hiermee wordt direct na het behalen van de finish jouw exacte (netto-)tijd geregistreerd. De chip wordt direct na de finish ingenomen (de ‘ty-wrap’ wordt losgeknipt van je schoen).

 

Gewijzigd parcours

picture

Het parcours is dit jaar iets gewijzigd zodat er een mooie volledige 5 km ronde kan worden gelopen over het her-ingerichte terrein van Uilenstede. Op de Laan van Kronenburg langs Griffioen zal er een afslag eerder worden genomen. Het parcours is te vinden op de website en wordt tevens goed aangegeven met borden, lint en door parcourswachten.

 

De groepsbattle

picture

Op de 5 kilometerloop wordt er een groepsbattle georganiseerd. Alle studenten(sport)verenigingen kunnen zich hier voor opgeven. Tijdens deze battle strijd je met een groep van vijf vrienden van je studenten(sport)vereniging tegen andere groepen.

We hebben nog enkele groepen nodig om de battle echt te laten doorgaan. Inschrijven kan individueel via www.inschrijven.nl met vermelding van de studenten(sport)vereniging. Het kan ook door aanmelding per mail bij Aquila (info@asavaquila.nl) met vermelding van de deelnemers (naam, geboortedatum en geslacht).

 

Mogelijkheid om startnummers af te halen bij Runnersworld

picture

Woensdag 8 juni en donderdag 9 juni tot 14:00 uur kunnen lopers die zich voor-ingeschreven hebben hun startnummer al op halen bij Runnersworld Amsterdamse Bos aan de Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Maak meteen gebruik van de kortingsactie. Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je namelijk van 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie!

Donderdag 9 juni liggen vanaf 18:00 uur de startnummers klaar bij Sportcentrum VU, waar dan ook na-inschrijven mogelijk is.

 

Zin om te trainen

picture

Traditiegetrouw start Phanos naast de vaste trainingsgroepen in deze tijd met cursussen voor lopers van alle niveaus, ter voorbereiding op deelname aan de Dam tot Damloop en de halve of hele marathon van de TCS Amsterdam Marathon of een andere najaarsmarathon. Bereid je dan onder de inspirerende leiding van tweevoudig winnaar van de marathon van New York, German Silva, voor. De marathoncursus vindt plaats op donderdagavonden en de cursus ter voorbereiding op de Dam tot Damloop en de halve marathon van Amsterdam op zondagochtend. Zie voor details www.phanos.amsterdam/loopcursus.

Aquila is dé studenten atletiekvereniging van Amsterdam. De vereniging kenmerkt zich door een mix van sport en gezelligheid. Er wordt regelmatig deelgenomen aan grote en kleine wedstrijden, waaronder de Batavierenrace en verschillende Nationale Studentenkampioenschappen. Ben je student en wil je bij een gezellige vereniging aan atletiek of hardlopen doen, dan is Aquila de ideale plek. Bij Aquila vind je altijd mensen van je eigen niveau. Kijk voor meer informatie op www.asavaquila.nl

 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de websites www.vupolderloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar polderloop@vupolderloop.nl of contact opnemen met de organisatie.

 
 
 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.