Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - mei 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Cursussen Damloop en TCS Amsterdam (halve) Marathon
  • Global Running Day
  • Uilenstede VU Polderloop
  • Friday Night Run (FNR)

 

Cursussen Damloop en TCS Amsterdam (halve) Marathon

picture

Eind april zijn de cursussen ter voorbereiding op deelname aan de Dam tot Damloop en de halve of hele marathon van de TCS Amsterdam Marathon (of een andere najaarsmarathon) gestart. Wil je alsnog instromen en je onder deskundige leiding op een van deze lopen voorbereiden? Dat kan, want instromen is nog mogelijk. De marathoncursus wordt op donderdagavonden gehouden; de halvemarathoncursus op zondagochtenden. Voor de Damloop kun je kiezen: er is een cursus op zondagochtend, en een op maandagavond.

Op donderdag 2 juni, aanvang 19.30 uur geeft trainer German Silva een presentatie over opzet en inhoud van de marathoncursus. Wil je aanwezig zijn, meld je dan aan voor de cursus, of neem contact op met verenigingsmanager@phanos.amsterdam voor meer informatie.

Actie: Voor lezers van deze lopersnieuwsbrief die nog willen instromen, hanteren we aantrekkelijke kortingen. De marathoncursus kost 170 euro zonder startbewijs en 210 euro met startbewijs; voor de halvemarathoncursus bedragen de kosten 140 euro respectievelijk 155 euro. Voor de Damloopcursus op zondagochtend 115 euro. Vermeld bij je aanmelding ‘lopersnieuwsbriefactie’. Komen deze dagen je niet uit, ook op andere dagen kun je bij de loopgroepen van Phanos trainen.

Voor alle details en het inschrijfformulier, zie www.phanos.amsterdam/loopcursus.


 

Global Running Day

picture

Woensdag 1 juni is het Global Running Day. Iedereen kan via www.globalrunningday.org de belofte doen om op die dag een stukje te gaan hardlopen. De belofte is bedoeld voor groepen en individuen, kinderen en volwassenen, valide lopers en atleten met een handicap. Wil je met een groepje lopen, loop dan mee met Phanos. Zorg dan dat je om 19.00 uur in het clubhuis van Phanos bent (Olympisch Stadion 1). German Silva, Phanos-trainer en tweevoudig winnaar van de New York marathon, loopt een of meer rondjes met je mee. Iedereen kan meedoen; afstand en tempo worden aangepast aan de wensen van de deelnemers.


 

Uilenstede VU Polderloop

picture

De Uilenstede VU Polderloop staat ook dit jaar weer op de hardloopkalender. Op donderdagavond 9 juni kan er vanaf Uilenstede 5 en 10 km worden gelopen. De start is om 19.30 uur. Phanos organiseert deze loop samen met Aquila en het Sportcentrum VU. Meedoen kost bij voorinschrijving slechts 5 euro. Met een iets gewijzigd parcours en elektronische tijdregistratie een mooi avondwedstrijd voor de zomer. Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.vupolderloop.nl.


 

Friday Night Run (FNR)

picture

Loop elke tweede vrijdag van de maand mee met de FNR, een duurloop van een uur in verschillende tempogroepen. Start om 19:30 uur vanuit het Olympisch Stadion. Zie www.fridaynightrun.nl voor nadere info. De volgende FNR vindt plaats op 10 juni. Er is geen FNR in juli, omdat dan in het stadion de Europese kampioenschappen atletiek plaatsvinden.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.