Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop - augustus 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 

Inschrijving gestart

picture

Goed nieuws! De inschrijving voor de Olympisch Stadionloop 2016 is gestart.

Beleef jouw eigen Olympische droom in het stadion waar vorige maand de Europese Kampioenschappen atletiek plaatsvonden. De start en finish zijn op de atletiekbaan, je loopt rond het stadion en richting het Amsterdamse bos.

 

Wie daag jij uit?

picture

Samen sporten met een uitdagend doel is nóg leuker. Daag daarom jouw trainingsmaatje, collega of kind uit om samen te starten. Schrijf je in op één van de drie afstanden om de uitdaging aan te gaan op jouw niveau.

De 1 KM kinderloop kan met of zonder ouders, er is een 5 KM en 10KM prestatieloop en een 10 KM wedstrijdloop.

 

Sportieve ouders

picture

Voor sportieve ouders met jonge kinderen is er zelfs een 5KM kinderwagenloop in combinatie met trainingsprogramma in samenwerking met The Bootcamp Club.

 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.olympischstadionloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar olympischstadionloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.