Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - oktober 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:


 

Inschrijving Vondelparkloop 2017 geopend!

picture

Op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 is het weer tijd voor het jaarlijkse hardloopfeest in het Vondelpark. Atletiekvereniging Phanos, in samenwerking met Running Matters, organiseert weer het tweedaags wervelend hardloop spektakel. Op zaterdag zal de 10 km ‘Light the Night’ plaatsvinden en op zondag ‘Race the Day’ Vondelparkloop met de 3,5km, 6,7km en de 10km wedstrijden over de paden van Amsterdams mooiste park. Voor de jongste hardlooptalenten starten we de zondag met de ‘Bachi Amaa kinderloop’ over een afstand van 1,5km. Ieder jaar is de inschrijving vol nog voor de sluiting, dus wees er tijdig bij en schrijf je nu snel in.


 

‘Light the Night’ of ‘Race the Day’ wat wordt jouw keuze?

picture

Ook deze editie zullen we het Vondelparkloop-parcours tijdens de ‘Light the Night’ weer voorzien van prachtige licht stellages en entertainment. We zorgen voor opzwepende deuntjes langs het parcours en trekken onze befaamde lasershow weer uit de kast.
Als de rust in het park terug is zetten we het park nog één dag op zijn kop met de klassiek Vondelparkloop ‘Race the Day’. Op zondag 15 januari lopen we van klein naar groot onze rondjes door het drukst bezochte park van Nederland. Maak snel je keuze voor ‘Light the Night of ‘Race the de Day’ en schrijf je in via www.vondelparkloop.nl


 

Vondelparkloop verhuist naar het Openluchttheater

picture

Het Stayokay hostel, al jaren gastvrij voor onze wedstrijd, gaat begin 2017 verbouwen. Hierdoor is er helaas geen ruimte beschikbaar voor de ‘Vondelparkloop 2017’. Wij zijn opzoek gegaan naar een alternatieve locatie en hebben die gevonden in het Openluchttheater. De start en finish en noodzakelijke voorzieningen zullen dit jaar bij het Openluchttheater zijn.


 

Parcours Vondelparkloop gewijzigd

picture

Door de verhuizing naar het Openluchttheater is deze editie het parcours iets gewijzigd. We starten bij het Openluchttheater en lopen net als andere jaren over de brede asfaltwegen, echter dit jaar met de klok mee. Kijk voor meer informatie over het parcours op www.vondelparkloop.nl/parcours


 

Bachi Amaa

picture

Nepal staat niet stil, dus ren mee! We vechten om ons aardbevingsbestendige opvangtehuis tijdig af te hebben voor de volgende grote aardbeving. Je kan je steentje bijdragen door geld in te zamelen of te doneren. Stichting Bachi Amaa, het goede doel tijdens de Vondelparkloop, doet de rest. Klik hier voor meer informatie over het goede doel en de inzamelingsactie’s.


 

Bachi Amaa Kinderloop

picture

Dit jaar is er ook weer de heel gezellige en super leuke ‘Bachi Amaa Kinderloop’ van 1,5 kilometer. Kinderen kunnen voor de kinderloop ook hun steentje bijdragen voor de kinderen in Nepal door hun ‘steentje’ te vullen en mee te nemen naar de loop. Lees hoe je een steentje kan bijdragen en schrijf je kind direct in.


 

Blauwe Theehuis afterrun borrel

picture

Loop jij op zaterdag mee met de spectaculaire Vondelparkloop ‘Light the Night’? Kom dan gezellig na kletsen bij het Blauwe Theehuis. Speciaal voor de ‘Light the Night’ organiseert het Blauwe Theehuis op hun benedenverdieping een gezellige borrel zodat jij nog even kan opscheppen over je prestatie, je eindtijd laten zien of gewoon nog even nagenieten van een toffe run.


 

En zondags staat natuurlijk koffie klaar!

picture

En zondags staat natuurlijk koffie klaar! Schuif lekker aan op het terras van het Blauwe Theehuis. Nu de Vondelparkloop is verhuist naar het Openluchttheater kan iedereen ontspannen genieten van het heerlijke terras van het Blauwe Theehuis.


 

run2day-actiebanner


 

Light the Night gezellig met je vriendengroep

picture

Inschrijven voor de ‘Light the Night’ is dit jaar ook mogelijk als team. Heb je dus zin om met je vriendengroep deel te nemen aan de ‘Light the Night’? Dit jaar kan je ook als team inschrijven voor de ‘Light the Night’ gebruik hiervoor het inschrijfformulier voor de bedrijvenloop en kies bij onderdeel voor ‘Light the Night’. Meer over de zaterdag teaminschrijving


 

Hardloopcursus voor de Vondelparkloop

picture

Wil je goed voorbereid aan de start staan bij de ‘Vondelparkloop’ op zaterdag (de 10km) of zondag (alle afstanden), doe dan mee aan onze Vondelparkloop hardloopcursus bij atletiekvereniging Phanos Amsterdam. Tijdens deze cursus train je onder leiding van gediplomeerd en ervaren hardlooptrainer. Kun je al wel hardlopen, maar wil je leren om langer sneller of technisch beter te lopen, ook dan kun je meedoen. Ook wanneer je de wedstrijd niet wilt doen, maar wel beter wilt leren hardlopen ben je welkom. Lees alle informatie over de training op de website of ga naar de website van Phanos.


 

Vondelparkloop actief op instagram

picture

De Vondelparkloop is vanaf deze editie ook actief op instagram. We hebben er lang over gedaan om dit medium te vinden maar gaan er dit jaar mee aan de slag. Dus onze instagram voor leuke foto’s: www.instagram.com/vondelparkloop/


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.