Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - oktober 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Hardloopcursus voor de Halve van Egmond
  • Finish volgende maand zelf in het Olympisch Stadion
  • Vondelparkloop: Light the Night of Race the Day
  • Hardloopcursus voor de Vondelparkloop
  • Friday Night Run: 11 november

 

Hardloopcursus voor de Halve van Egmond

picture

Heb je net de halve marathon gelopen in Amsterdam en zoek je je volgende uitdaging of wil je een uitdagende halve marathon lopen, loop dan de Saucony Egmond Halve Marathon op 8 januari 2017. Wil je goed voorbereidt aan de start staan, doe dan mee aan de ‘Egmond Halve Marathon’-cursus. De cursus start op 10 november en in  2 maanden bereid jij je voor op deze befaamde klassieker onder de inspirerende coaching van German Silva en René van Ravenzwaaij. Overigens mag je ook best aansluiten wanneer je ‘Egmond’ niet op je programma hebt staan maar in de winter niet in je eentje in het donker wilt trainen, of je looptechniek wilt verbeteren, of omdat je gewoon wat sneller wilt worden op de langere afstanden. Daarnaast kun je ook meedoen wanneer je in het voorjaar een marathon wilt lopen en daarvoor een goede basis wilt leggen.

Zie www.phanos.amsterdam/egmondcursus voor alle informatie en aanmelding.


 

Finish volgende maand zelf in het Olympisch Stadion

picture

Vorig weekend was het de finish voor halve- en marathonlopers, het Olympisch Stadion. Wil jij zelf ook in dit prachtige stadion finishen, maar is de marathon nog iets te ver? Doe dan op zondag 13 november mee met de Olympisch Stadionloop. Samen lopen we 5 of 10 kilometer richting het Amsterdamse bos en eindigen we met een vlammende finish in het stadion. Voor de talenten in de dop is er ook een 1 kilometer kinderloop rond het stadion. De voorinschrijving voor de 10 kilometer is slechts €12,- dus schrijf je nu in op www.olympischstadionloop.nl.

osl2016-banner


 

Vondelparkloop: Light the Night of Race the Day

picture

De inschrijving voor de ‘Vondelparkloop 2017’ is geopend! Op zaterdag 14 en zondag 15 januari is het weer tijd voor het jaarlijkse hardloopfeest in het Vondelpark. Atletiekvereniging Phanos, in samenwerking met Running Matters, organiseert weer het tweedaags wervelend hardloop spektakel. Op zaterdag zal de 10 km ‘Light the Night’ plaatsvinden en op zondag ‘Race the Day’ Vondelparkloop met de 3,5km, 6,7km en de 10km wedstrijden over de paden van Amsterdams mooiste park. Voor de jongste hardlooptalenten starten we de zondag met de ‘Bachi Amaa kinderloop’ over een afstand van 1,5km. Ieder jaar is de inschrijving vol nog voor de sluiting, dus wees er tijdig bij en schrijf je nu snel in.

vpl2017-banner

Wat-wordt-jouw-keuze? Ook deze editie zullen we het Vondelparkloop-parcours tijdens de ‘Light the Night’ weer voorzien van prachtige licht stellages en entertainment. We zorgen voor opzwepende deuntjes langs het parcours en trekken onze befaamde lasershow weer uit de kast. Als de rust in het park terug is zetten we het park nog één dag op zijn kop met de klassiek Vondelparkloop ‘Race the Day’. Op zondag 15 januari lopen we van klein naar groot onze rondjes door het drukst bezochte park van Nederland. Maak snel je keuze voor ‘Light the Night of ‘Race the de Day’ en schrijf je in via www.vondelparkloop.nl


 

Hardloopcursus voor de Vondelparkloop

picture

Wil je goed voorbereid aan de start staan bij de ‘Vondelparkloop’ op zaterdag (de 10km) of zondag (alle afstanden), doe dan mee aan onze Vondelparkloop-cursus. De cursus start dinsdag 1 november. Tijdens deze cursus  train je 2 maanden onder leiding van Guido Luhrs, gediplomeerd en ervaren hardlooptrainer. Ook wanneer je de wedstrijd niet wilt doen kun je meedoen om zo te leren langer, sneller en technisch beter te gaan lopen. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat je in deze donkere dagen op dinsdagavond in het verlichte Olympisch Stadion kan trainen.

Lees alle informatie over de cursus op de website van de Vondelparkloop of ga naar www.phanos.amsterdam/cursusvondelparkloop en meld je aan.


 

Friday Night Run: 11 november

picture

Elke tweede vrijdag van de maand organiseert Phanos de Free Friday Night Run, een duurloop van een uur in verschillende tempogroepen: er zijn pacers voor vijf tempogroepen: 9, 10, 11, 12 en 13 km/uuur. De eerst komende editie belooft voor zuiderlingen een gekken-editie te worden en voor noorderlingen een extra vrijgevige: deze is vrijdag 11 november.

De start om 19:30 uur is vanuit het Olympisch Stadion en deelname is gratis. Zie www.fridaynightrun.nl voor meer info.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.