Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop - oktober 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 

Voorinschrijving mogelijk tot en met 6 november

picture

Door het 40-jarig jubileum is de Olympisch Stadionloop misschien wel populairder dan ooit. Met de kinderloop van 1km en voor volwassenen de afstanden 5 en 10 kilometer richting het Amsterdamse Bos maar allen met start en finish je in het prachtige Olympisch Stadion is dat ook niet zo vreemd. De online voorinschrijving is nog slechts één week geopend, dus uiterlijk tot en met zondagavond 6 november! Meedoen kan deze week natuurlijk ook nog als bedrijventeam of onderwijsteam.

 

Certificering 10KM parcours

picture

Het komt vaak voor dat er na afloop van wedstrijden discussie is over de gelopen afstand op basis van gps-meting. Echter een 10km wedstrijd is pas met zekerheid tien kilometer wanneer het parcours officieel is opgemeten door de Atletiekunie. Het parcours van de Olympisch Stadionloop 10 kilometer wedstrijd is daarom afgelopen maand officieel opgemeten. Loop dus precies 10 kilometer en zet een scherp persoonlijk record neer! Voor alle atleten is het natuurlijk een mooie gelegenheid een clubrecord voor hun vereniging te lopen tijdens de wedstrijdloop.

 

De 40" jubileumactie

picture

De Olympisch Stadionloop heeft een rijke historie Bij het 40 jarig jubileum van de Olympisch Stadionloop past een speciale actie. Een actie voor alle lopers; jonge en oudere, sneller of wat rustiger. Loop jij tijdens de Olympisch Stadionloop een eindtijd op 40 seconden, dan maak je kans op een speciale jubileumprijs. Een eindtijd van 1.04:40, 45:40, 18:40, of 4:40 de eindtijden met :40 op alle afstanden doen mee!

 

Samen voor UNICEF

picture

Afgelopen jaar ontving Unicef een cheque van € 9.500,- na afloop van de Olympisch Stadionloop. Dat geld is goed besteed. Ook dit jaar doneren we weer 2 euro per individuele inschrijving op de 5 en 10 km aan Unicef en dragen bedrijven nog extra bij aan dit doel.

Jij kunt bij jouw inschrijving ook kiezen voor een extra donatie. Het bedrag wordt geschonken om kinderarbeid tegen te gaan. Unicef vrijwilligers zijn gedurende de Olympisch Stadionloop aanwezig en vertellen je graag over de lopende projecten.

 

De Fitness Expo 2016

picture

In het weekend van 12 en 13 november 2016 wordt het sportcomplex Sporthallen Zuid in Amsterdam omgebouwd tot het grootste fitness en lifestyle event van het jaar de Fitness Expo. Judoka Henk Grol en atlete Nadine Broersen zijn op zondag 13 november ook van de partij. Nadine daagt jou uit voor een bikkelharde training en Henk vertelt je alles wat je wilt weten over krachttraining en de essentie hiervan in de topsport.

fitness-epxo-banner

Wil je langs bij de Fitness Expo; met een speciale kortingsactie mag Phanos nu 100 kortingscodes weggeven waarmee je voor slechts 5 euro (normale prijs 17,50 euro) naar binnen mag. Schrijf je in voor de Olympisch Stadionloop en ontvang de kortingscode rond 7 november, samen met de laatste instructies, per email. Meer informatie over de expo www.fitness-expo.nl

 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.olympischstadionloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar olympischstadionloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.