Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - november 2016

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Inschrijflimiet ‘Light the Night’ nu reeds bereikt
  • Uniek Vondelparkloop T-shirt 2017
  • De unieke Vondelparkloop Clicktights
  • Het Rondje Mokum
  • Laat ze los gaan op de Bachi Amaa Kidsrun
  • Bachi Amaa
  • Pacers tijdens de 10km recreantenlopen
  • Draag je steentje bij actie

 

Inschrijflimiet ‘Light the Night’ nu reeds bereikt

picture

De inschrijving voor de ‘Vondelparkloop 2017’ verloopt voorspoedig, maar voor de ‘Light the Night’ is hij erg snel verlopen. Zo snel zelfs dat de inschrijflimiet hiervoor, ondanks dat de inschrijving net een maand open is, nu al is bereikt. Om deze reden is de inschrijving voor de Vondelparkloop ‘Light the Night’ op zaterdag 14 januari gesloten en is het niet meer mogelijk om daarvoor in te schrijven. Voor de Vondelparkloop ‘Race the Day’ op zondag 15 januari zijn nu nog wel in voldoende mate startbewijzen beschikbaar. Schrijf je dus snel in via www.vondelparkloop.nl/inschrijven voor ook deze vol zit.


 

Uniek Vondelparkloop T-shirt 2017

picture

Het ‘Vondelparkloop 2017’ running T-shirt is uit! Onze ontwerper heeft er weer een mooi en uniek shirt van gemaakt. Het shirt is uitermate geschikt om in hard te lopen en is van het merk ‘Cona’. Het is een stoer zwart shirt met witte opdruk op voor en achterkant. Je kan het shirt bestellen via het inschrijfformulier voor 20 euro. Mocht je al ingeschreven staan en toch nog graag een shirt willen bestellen dan kan dit ook via het inschrijfformulier, kies dan bij ‘onderdeel’ voor ‘shirt bestelling’.


 

De unieke Vondelparkloop Clicktights

picture

Bestel bij je inschrijving direct de exclusieve Vondelparkloop ClickTights. Dit is hét veter-klemsysteem waar o.a. Wilson Kipsang zijn wedstrijden mee rent (Wilson liep 2013 de Berlijn Marathon het wereldrecord in 2:03.23). ClickTight zorgt ervoor dat je nooit last zult hebben van losse veters, of dubbele knopen hoeft los te peuteren in kou of regen. Bestel nu je exclusieve ‘Vondelparkloop ClickTights’ bij je inschrijving. www.clicktight.nl Ben je vergeten ze te bestellen, stuur dan een mail naar maikel@clicktight.nl en bestel alsnog jouw paar. Nieuwsgierig naar de Clicktight, kijk dan naar deze korte demo waarin Kipsang zich klaarmaakt voor zijn run.


 

Het Rondje Mokum

picture

Het ‘Rondje Mokum 2016’ is vandaag afgesloten met de Olympisch Stadionloop. We hebben weer een mooi jaar hardlopen in Amsterdam achter de rug. Mooie evenementen op leuke plekken in de stad. Iedereen die heeft deelgenomen aan vier of meer evenementen van Rondje Mokum verdient een mooi hardloopshirt. Daarbij zijn er natuurlijk ook nog een aantal winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën. Deze winnaars zullen hun prijs ontvangen tijdens de openingsrace van het ‘Rondje Mokum 2017’ de ‘Vondelparkloop 2017’. Op zondag 15 januari aansluitend aan de prijsuitreiking van de Vondelparkloop om 12.00 uur zal er een prijsuitreiking plaatsvinden voor de winnaars van ‘Rondje Mokum 2016’.


 

Laat ze los gaan op de Bachi Amaa Kidsrun

picture

Dit jaar kunnen ook je kinderen opnieuw helemaal ‘los’ tijdens de Bachi Amaa Kinderloop van 1,5 km. Schrijf ze nu dus snel in. Mochten ze net als hun ouders ook een ‘steentje’ bij willen dragen aan het goede doel, dan kunnen ze helpen met geld inzamelen voor kinderen in Nepal via de ‘Draag een Steentje bij Actie’.


 

Bachi Amaa

picture

De stichting Bachi Amaa is ons goede doel. Met de actie ‘Nepal staat niet stil, dus ren mee!’ hopen we dat jullie meehelpen om geld in te zamelen.
Dat gaat via deze pagina op whydonate. Inmiddels zijn er al een aantal mensen die een actie gestart zijn, help hun mee door te doneren of start je eigen actie hier. Meer info over ons goede doel vind je op onze website.


 

Pacers tijdens de 10km recreantenlopen

picture

zowel op zaterdagavond tijdens de 10km ‘Light the Night’ als op zondag tijdens de 10km recreantenloop (deze start 13.00 uur) zullen er ‘pacers’ meelopen. De pacers, ook wel hazen genoemd, zullen herkenbaar zijn aan een opvallend hesje met op de rug de te lopen eindtijd en een ballon aan de schouder. Er zullen pacers meelopen met eindtijden van 45, 50, 55 en 60 minuten. De pacers zullen zich tussen alle deelnemers in het startvak opstellen. Ga alvast in het startvak bij de pacer met jouw gewenste eindtijd staan of sluit direct na de start bij jouw pacer aan.


 

Draag je steentje bij actie

picture

bachiamaa-steentje


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.