Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - januari 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:


 

Vondelparkloop 2017

picture

Op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 is het weer tijd voor de Vondelparkloop, het jaarlijkse hardloopfeest in het Vondelpark. Atletiekvereniging Phanos, in samenwerking met Running Matters, organiseert weer het tweedaags wervelend hardloop spektakel. Op zaterdag zal de 10 km Vondelparkloop ‘Light the Night’ plaatsvinden en op zondag Vondelparkloop ‘Race the Day’ met de 3,5km, 6,7km en de 10km wedstrijden over de paden van Amsterdams mooiste park. Voor de jongste hardlooptalenten starten we de zondag met de ‘Bachi Amaa kinderloop’ over een afstand van 1,5km. Ieder jaar is de inschrijving vol nog voor de sluiting, dus wees er tijdig bij en schrijf je nu snel in.


 

Vondelparkloop ‘Race the Day’ uitverkocht!

picture

Na de Vondelparkloop ‘Light the Night’ is nu ook de zondageditie ‘Race the Day’ uitverkocht. We hebben op dit moment dus ook geen startnummers meer beschikbaar voor de zondageditie van de Vondelparkloop. Er is geen na-inschrijving mogelijk op beide dagen! Startnummers kunnen wel overgedragen worden. Dit moet dan wel vóór 9 januari 2017 17:00 uur gemeld worden aan: vondelparkloop@phanos.amsterdam.


 

Midden in het Vondelpark vind je ’t Blauwe Theehuis

picture

Het kenmerkende ronde gebouw, in 1937 ontworpen door de gebroeders Baanders, is niet meer weg te denken uit het Vondelpark. Met een terras dat plaats biedt aan meer dan 700 mensen kun je bij ons het hele jaar door terecht voor een lekker drankje of lunch. Zowel zaterdag 14 als zondag 15 januari zijn we geopend, dus kom gezellig langs voor een welverdiend drankje of stuk appeltaart als je uitgelopen bent. Daarnaast is er op zaterdagavond aansluitend aan de loop een borrel speciaal voor alle deelnemers aan Vondelparkloop ‘Light the Light’. We hopen jullie allemaal te zien de 14e of de 15e


 

Verpulver je PR in 2017!

picture

Train samen met Run2Day voor een snellere 10KM met iRun.

Tijdens de iRun 10KM trainingen ga je in 8 weken met je coach aan de slag om jouw doel op de 10kilometer te bereiken.
Meld je snel aan.


 

De juiste match tussen jou en je hardloopschoenen

picture

De experts van Run2Day kijken samen met de klant naar de beste match tussen loopstijl en hardloopschoenen. Zo loop je altijd op de schoen die bij je past. Speciaal voor de Vondelparkloop deelnemers heeft Run2Day een actie. Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen krijg je nu niet alleen uitstekend hardloopadvies, maar bovendien 20 euro korting bij onze Run2Day vestigingen op de Overtoom bij inlevering van de kortingsbon die bij je startnummer van de Vondelparkloop in zit.


 

Leuke opwarmer ‘Light my Ride’

picture

Light My Ride, inmiddels de 5de editie, is onderdeel van Amsterdam Light Festival en vindt plaats op 6 januari 2017 van 19:00 – 22:00 uur. Tijdens dit unieke winterse evenement cruisen ongemotoriseerde voertuigen ‘s avonds in Amsterdam. De deelnemers toveren hun eigen voertuig om tot pronkstuk, voorzien van allerlei soorten verlichting, om samen één groot rollend lichtkunstwerk te vormen. Innovatie, samenwerking en creativiteit staan hierbij voorop. Kijk voor meer informatie op www.lightmyride.nl


 

Bachi Amaa – Goede doel

picture

Bij deze een laatste oproep aan de lopers die zich al rennende graag in willen zetten voor Bachi Amaa en de kinderen in Nepal. Zeven mensen hebben inmiddels een sponsorpagina opgezet op Whydonate. Daarmee hebben ze in totaal al bijna 500 euro opgehaald. We kunnen niet zonder jullie steun dus combineer het nuttige met het aangename en ren mee! Via deze link kan je een eigen sponsorpagina aanmaken: www.whydonate.nl/nepal-staat-niet-stil-dus-ren-mee/project/


 

Friday Night Skate begeleidt op zaterdagavond

picture

De Vondelparkloop ‘Light the Night’ wordt ook in 2017 weer begeleidt door de skaters van de Friday Night Skate. Iedere vrijdag (het hele jaar door) start de friday night skate in het Vondelpark, bij het ronde bankje naast het Filmmuseum, vertrek: 20.30 uur. Beginnende skaters kunnen al na een paar lessen mee doen aan de Friday Night Skate. De Skatedokter in de Jan van Galenstraat verzorgt wekelijkse lessen in het Vondelpark en leert je bijvoorbeeld remmen. Om mee te kunnen doen aan de Friday Night Skate moet je het grote rondje Vondelpark drie keer kunnen rijden en je moet kunnen remmen. De Friday Night Skate adviseert altijd een helm en beschermers te dragen.


 

Route en start/finish locatie

picture

Omdat Stayokay aan het verbouwen is verhuisd de Vondelparkloop dit jaar naar het openluchttheater. We starten vanaf het terrein bij het openluchttheater en finishen hier ook weer. Voor bij het blauwe theehuis zullen kluisjes zijn waar je spullen in kunt opbergen. Een kluisje kost €5,- per stuk. Er zal helaas geen kleedruimte beschikbaar zijn dus kom in je hardlooptenue en sla je spullen op in een kluisje. De route is grotendeels hetzelfde bekijk hier een overzichtskaart.


 

Medailles staan al klaar

picture

We hebben weer ons best gedaan om een bijzondere medaille te maken voor jullie allemaal. De medailles staan al te wachten om uitgedeeld te worden na het voltooien van een mooie prestatie op zaterdag 14 of zondag 15 januari in het Vondelpark.


 

PS: Informatie voor de Vondelparklopers

picture

Op woensdag 11 januari versturen wij een informatie mail aan alle deelnemers van de Vondelparkloop. In deze mail kun je, wanneer je je in de afgelopen weken hebt ingeschreven, de belangrijkste informatie over het evenement nog een goed nalezen. Hierin staat dan ook alles over het ophalen van je startnummer.


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.