Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - januari 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Cursussen
  • Lopen met reuma
  • Beweegtrainingen voor teamsporters
  • Friday Night Run (FNR)
  • Runnersworld NK Cross
  • ‘Amsterdam loopt harder’ wedstrijdagenda:

 

Cursussen

picture

Phanos organiseert regelmatig loopcursussen voor lopers die (nog) niet bij een vereniging of loopgroep trainen. Deze week al starten cursussen voor lopers die zich op een voorjaarsmarathon (Rotterdam, Boston, Parijs, Enschede, etc.) willen voorbereiden. Ook vindt deze week de start plaats van onze voorjaarscursussen, bedoeld voor iedereen die wel eens wil weten waaruit een training op de atletiekbaan bestaat. Wil je je looptechniek verbeteren, wil je sneller worden door intervaltrainingen, heb je er genoeg van om altijd weer in je eentje te lopen, of wil je op de donkere winteravonden gewoon eens in een verlichte en veilige omgeving trainen, doe dan mee aan een van onze voorjaarscursussen. Voor alle informatie en inschrijven, zie www.phanos.amsterdam/loopcursus

In april/mei starten we weer met cursussen ter voorbereiding op de Damloop, en halve en hele marathon van de TCS Amsterdam Marathon. Bij voldoende belangstelling starten we ook een cursus voor lopers die de marathon onder de 3 uur willen lopen. Heb je daar belangstelling voor, laat dan alvast je interesse blijken bij Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam.


 

Lopen met reuma

picture

In samenwerking met Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie, en het VUmc start Phanos in het voorjaar hardloopcursussen voor beginnende lopers met reuma. Nadere info volgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan bij verenigingsmanager Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam.


 

Beweegtrainingen voor teamsporters

picture

Speciaal voor (jeugdige) teamsporters, organiseert Phanos beweegtrainingen, gericht op snelheid, wendbaarheid en blessurepreventie. Zowel aan de bal als zonder bal speelt de effectiviteit van bewegen een grote rol binnen sport. Beweeg je efficiënter, ben je sneller, hou je het langer vol en loop je minder kans om geblesseerd te raken. Zie www.phanos.amsterdam/pages/89/Overige-trainingsgroepen/#beweegtraining.


 

Friday Night Run (FNR)

picture

Loop elke tweede vrijdag van de maand mee met de FNR, een duurloop van een uur in verschillende tempogroepen. De komende edities zijn dus vrijdag 10 februari en vrijdag 10 maart. Start om 19:30 uur vanuit het Olympisch Stadion. Zie www.fridaynightrun.nl voor nadere info. Deelname is gratis.


 

Runnersworld NK Cross

picture

Op 4 en 5 maart organiseert Phanos de Nederlandse Kampioenschappen cross, in het Amsterdamse Bos, in en rond de heuvel. Niet alleen de top van Nederland doet hieraan mee, maar er staat voor iedereen wel een onderdeel op het programma. Ook met scholierenlopen, een bedrijvenloop, een loop voor G-atleten, en een bosloop over verharde paden. Zie www.runnersworldnkcross.nl/ voor alle informatie.


 

‘Amsterdam loopt harder’ wedstrijdagenda:


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.