Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop - maart 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Schrijf je gelijk in voor de Uilenstede VU Polderloop 2017
  • Het parcours door de polder
  • De Polderloop 30 jaar geleden
  • Samen strijden in de verenigingsbattle
  • Onze nieuwe flyer
  • Kortingsactie: 10% korting bij Runnersworld Amsterdamse Bos
  • Kom goed getraind aan de start
 

Schrijf je gelijk in voor de Uilenstede VU Polderloop 2017

picture

Dit jaar viert de Uilenstede VU Polderloop het 30 jaar Polderloopjubileum. Met alweer de vijfde editie van de Uilenstede VU Polderloop in de huidige vorm staat de loop ook dit jaar weer in juni op de hardloopkalender. Donderdagavond 1 juni 2017 wordt het opnieuw een heerlijke zomeravondloop door het poldergroen! De wedstrijd wordt georganiseerd door atletiekvereniging Phanos, studentenatletiekvereniging Aquila en het Sportcentrum VU.

Zet hem in je agenda: Donderdagavond 1 juni 2017 – en schrijf je nu meteen in! Voorinschrijven kan voor slechts 5 euro! Inschrijven op de dag zelf kost 7 euro.

 

Het parcours door de polder

picture

De Uilenstede VU Polderloop staat bekend om het prachtige parcours door de polders vlak onder Amsterdam. Het is een mooi en snel rondje met afwisselend uitzicht. De ronde van 5 km voert door de Middelpolder en rond de sportvelden van ‘t Loopveld en de Joodse begraafplaats ‘Gan Hasjalom’. De start en finish is voor het Sportcentrum VU. Heb je je opgegeven voor de 10 km dan loop je dit prachtige rondje van 5 km zelf twee keer! Kijk voor het parcours op de website.

 

De Polderloop 30 jaar geleden

picture

De Uilenstede VU Polderloop is een wedstrijd met een eigen historie. De eerste editie vond plaats in 1987, ongeveer 60 enthousiaste lopers deden toen mee. Inmiddels is het aantal deelnemers gegroeid tot bijna 300! In 1987 hield iedere loper nog zelf zijn tijd bij, nu gaat dat uiteraard volledig elektronisch. Een paar dingen zijn echter onveranderd, deze unieke loop vindt nog steeds plaats in het prachtige groene polderlandschap vlak onder Amsterdam en de sfeer tijdens en na afloop is ook tegenwoordig nog steeds heel gezellig!

 

Samen strijden in de verenigingsbattle

picture

Lijkt het je leuk om de strijd aan te gaan met andere studenten of sportverenigingen? Of wil je met een groep vrienden tegen andere strijden? Dat kan deze editie van de Uilenstede VU Polderloop! Je kunt je met een groepje opgeven voor de ‘Verenigingsbattle’ op de 5 km. Dit doe je door bij je inschrijving de naam van je vereniging of groep op te geven in het inschrijfformulier. Nodig je vrienden uit en laat zien dat jullie de snelsten zijn!

 

Onze nieuwe flyer

picture

Binnenkort kom je hem weer overal tegen! Op de website is hij nu al te bewonderen: de nieuwe frisse flyer van de Uilenstede VU Polderloop. Hij is gemaakt door onze partner ‘de Merkelijkheid’. De flyer – en poster – is mooi strak vormgegeven en benadrukt met de frisse groene kleuren het ‘poldergevoel’, dat past bij onze loop. Wil je de flyers ook ergens neerleggen? Stuur een mail naar polderloop@phanos.amsterdam voor exemplaren.

 

Kortingsactie: 10% korting bij Runnersworld Amsterdamse Bos

picture

Net als de afgelopen jaren is Runnersworld Amsterdamse Bos ook dit jaar partner van de Uilenstede VU Polderloop. Voor de deelnemers betekent dit een kortingsactie voor voorinschrijvers.

Bas Stigter van Runnersworld vertelt: ‘Een mooie uitdaging de Uilenstede VU Polderloop! Ook dit jaar zijn wij weer blij dat we aan het evenement verbonden zijn. Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie! Bij Runnersworld Amsterdamse Bos kun je terecht met al je hardloopvraagstukken. Voor advies over bijvoorbeeld schoenen, kleding, voeding en schema’s staat de deur altijd wagenwijd open. (Hard)loop gerust eens langs bij onze winkel! En alvast heel veel succes in de mooie polders van Amsterdam/Amstelveen!’

 

Kom goed getraind aan de start

picture

Als je nog niet in een groep traint maar dat wel zou willen, dan bieden Phanos, Aquila en Sportcentrum VU trainingsgroepen op elk niveau aan.

Meer informatie hierover vind je op de websites:

 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vupolderloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar polderloop@phanos.amsterdam of contact opnemen met de organisatie.

 
 
 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.