Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Friday Night Run - april 2017

 

Hallo Loper,

De Friday Night Run is een gratis duurloop op de tweede vrijdag van de maand voor alle soorten hardlopers. Dus lekker een uur hardlopen met anderen, goed voor de sociale contacten en natuurlijk de gezondheid!

In deze nieuwsbrief:

  • NEXT RUN: vrijdag 14 april – Loop jij ook mee?
  • Het loopgebied: Amsterdamse Bos
  • Praktische informatie
  • Friday Night Run Tips & Tricks
  • Wie nodig jij uit om mee te lopen?
  • Verder lopen…
 

NEXT RUN: vrijdag 14 april – Loop jij ook mee?

Op vrijdag 14 april kun je – zoals elke tweede vrijdag van de maand – hardlopend het weekend in. Sla over die vrijdagmiddagborrels en kom gezellig naar de Friday Night Run. Als altijd kun je kiezen voor vijf snelheden onder begeleiding van ervaren pacers. De pacers rennen op 9, 10, 11, 12 of 13 km per uur.


 

Het loopgebied: Amsterdamse Bos

picture

De routes bij deze editie gaan vanaf ons mooie Olympisch Stadion langs De Bosbaan, door een deel van het Amsterdamse Bos en weer terug. Hierbij zijn de gelopen afstand en route afhankelijk van het tempo van de groep.


 

Praktische informatie

Op de Friday Night Run-website kun je alle praktische informatie vinden. Het belangrijkste:

  • De Friday Night Run is gratis, neem eventueel wel geld mee om aan de bar in de kantine eten en drinken te kunnen kopen
  • De gezamenlijke warming-up begint om 19:30 uur, maar je kunt al eerder terecht in de kantine van Phanos
  • We starten en finishen in het Olympisch Stadion en alle tempogroepen lopen ongeveer een uur.
  • Je kunt gebruik maken van faciliteiten van Phanos; de kleedkamers met douches, kluisjes (voor zover beschikbaar) en de kantine

 

Friday Night Run Tips & Tricks

picture

Tips voor hardlopers met hooikoorts
Het begin van de lente en mooi weer om vol van te genieten. Dat is voor de meeste van ons goed nieuws, maar niet wanneer je als hardloper last hebt van hooikoorts. Het plots mooie weer veroorzaakt dat er meer kans is op de pollen in de lucht die klachten veroorzaken bij hooikoortspatiënten. Met deze tips op de website ben je goed voorbereid op het hooikoortsseizoen. Lees meer


 

Wie nodig jij uit om mee te lopen?

picture

De Friday Night Run is perfect om gezellig samen te lopen, dus wie nodig jij uit om mee te lopen? Heb je Facebook, deel dan deze link of nodig mensen uit voor het evenement: https://www.facebook.com/events/1298465696907604/ Uitnodigen kan heel simpel door naar het ‘event’ te gaan en dan via de ‘delen’-knop naar uitnodigen te gaan waarna je al je maatjes kunt uitnodigen. Stuur anders eens iemand de Friday Night Run-nieuwsbrief toe en kom samen meelopen.


 

Verder lopen…

picture

vrijdag 12 mei 2017 – Friday Night Run
donderdag 01 juni 2017 – Uilenstede VU Polderloop 2017
vrijdag 09 juni 2017 – Friday Night Run
vrijdag 23 juni 2017 – Midzomernachtcross 2017
vrijdag 14 juli 2017 – Friday Night Run


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de websites www.fridaynightrun.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar fridaynightrun@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Friday Night Run is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.