Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - April 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Cursussen deze zomer
  • Lopen met reuma
  • Friday Night Run komende vrijdag 14 april
  • Uilenstede VU Polderloop op donderdag 1 juni
  • Cruyff Foundation 14K Run 2017

 

Cursussen deze zomer

picture

Phanos organiseert regelmatig loopcursussen voor lopers die nog niet bij een vereniging of loopgroep trainen. Eind april starten onze zomercursussen voor de grote Amsterdamse runs in het najaar: de Dam tot Damloop (voor zowel ervaren als relatief beginnende lopers), TCS Amsterdam Marathon (ook geschikt als voorbereiding voor een andere najaarsmarathon) en TCS Amsterdam halve marathon.

Ervaren, gediplomeerde trainers staan klaar om je op verantwoorde wijze voor te bereiden op een van deze grote events en train je met een gezellige groep lopers die hetzelfde doel hebben. Er staat één gezamenlijke training per week op het programma daarnaast krijgt je een schema voor de rest van de week. Er is veel aandacht voor looptechniek en informatie over schema’s, voeding, schoenen en wat er meer bij komt kijken.

De ‘Marathon’-cursus is op donderdagavonden, 19.30 uur in het Olympisch Stadion en start op 20 april. Deze is bij uitstek geschikt voor lopers die aan hun eerste marathon gaan beginnen.
De ‘Halve Marathon’-cursus’ is op zondagochtend om 10.00 uur in het Olympisch Stadion en start op 23 april.
De ‘Damloop’-cursus voor ervaren lopers is op zaterdagochtend om 9.15 uur in het Amsterdamse Bos en start op 22 april.
De ‘Damloop’-cursus voor relatief beginnende lopers is op maandagavonden om 19.00 uur in het Olympisch Stadion (en op andere locaties) en start 5 juni 2017.

Voor alle informatie en inschrijven, zie www.phanos.amsterdam/loopcursus. Meer info bij de verenigingsmanager van Phanos, Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam, 06-15560353, ook voor andere opties als bovenstaande dagen je niet goed uitkomen.


 

Lopen met reuma

picture

In samenwerking met Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie, en het VUmc start Phanos begin mei op woensdagavonden hardloopcursussen voor beginnende lopers met reuma. Hierbij zijn ook beginnende lopers zonder reuma welkom. Wil je op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan bij verenigingsmanager Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam.


 

Friday Night Run komende vrijdag 14 april

picture

Elke tweede vrijdag van de maand kun je meelopen met de Friday Night Run, ook bekend als de FNR, een duurloop van een uur in verschillende tempogroepen. Deze maand lopen we vrijdag 14 april. De routes bij deze editie gaan vanaf ons mooie Olympisch Stadion langs De Bosbaan, door een deel van het Amsterdamse Bos en weer terug. Hierbij zijn de gelopen afstand en route afhankelijk van het tempo van de groep. Start om 19.30 uur vanuit het Olympisch Stadion met een gezamenlijke warming-up. Deelname is gratis en vooraf aanmelden niet verplicht. Sinds deze maand is de website vernieuwd en geeft, samen met de ‘Friday Night Run’-nieuwsbrief, meer informatie. Zie www.fridaynightrun.nl voor alle info.


 

Uilenstede VU Polderloop op donderdag 1 juni

picture

Voor de 5e keer wordt de Uilenstede VU Polderloop gehouden. Op donderdagavond 1 juni om 19.30 uur gaat de wedstrijd van start. De Uilenstede VU Polderloop is geen massa-evenement, maar een gezellige snelle loop over 5 of 10 km door het prachtige gebied van de Amstelveense Middelpolder. Deze loop is ook zeer geschikt om met vrienden of een loopgroep te doen. De inschrijven is reeds geopend, dus schrijf je snel in. Zie www.vupolderloop.nl voor alle info.


 

Cruyff Foundation 14K Run 2017

picture

Als je deze nieuwsbrief ontvangt, kun je je nog net aanmelden voor de Cruyff Foundation 14K Run 2017 op dinsdagavond 25 april, een loop ter nagedachtenis aan het gedachtegoed van Johan Cruijff. Inschrijven is mogelijk t/m 10 april of tot de deelnemerslimieten zijn behaald. Er zullen 5000 lopers aan de start staan. De opbrengsten van de diverse runs en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation.
Als je niet mee kunt lopen, kun je hier ook aan bijdragen als vrijwilliger. Er zijn diverse taken, bijv. opbouw en afbouw, kledinginname, helpdesk, T-shirtsuitgifte, allemaal in en rond het Olympisch Stadion. Aanvang tussen 16 en 18 uur; einde tussen 20 en 21 uur. Voor catering wordt gezorgd. Wil je meehelpen? Meld je dan aan bij Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.