Bekijk deze e-mail in je browserLopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - December 2014

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Runnersworld Phanos boscross en Oxfam Novib bosloop
  • Stayokay Vondelparkloop
  • Run to the Start: Zandvoort Circuit Run

picture Runnersworld Phanos boscross en Oxfam Novib bosloop

Begin het nieuwe jaar goed en doe mee aan de Runnersworld Phanos boscross of de Oxfam Novib bosloop, op 4 januari 2015. Dat is een echte cross met veel modder en heuvels! Er is ook een bosloop voor degenen die liever schone schoenen houden. Daar kun je ook met een bedrijventeam aan deelnemen. Meld je aan op www.phanosboscross.nl.


picture Stayokay Vondelparkloop

Op 17 en 18 januari lopen we weer 1, 2 of 3 grote ronden door ons mooie stadspark. Op 17 januari in navolging van vorig jaar een ‘Light the Night’-avondloop, 12 mooie lichtstellages zullen het parcours spectaculair verlichten. 18 januari zal de klassieke Vondelparkloop plaatsvinden met dit jaar ruimte voor een gezamenlijke warming-up verzorgd door Clicktight.
Samen met onze partners ASICS, Run2day en Stayokay staan wij garant voor een gezellig sportief evenement.
De voorinschrijvingen verlopen voorspoedig en er zal geen na-inschrijving mogelijk zijn. Wil je meedoen aan de Vondelparkloop, wees er dan snel bij en schrijf je in via www.vondelparkloop.nl.


picture Run to the Start: Zandvoort Circuit Run

Wil je bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run op zondag 29 maart 2015 een snelle tijd neerzetten? Of wil je een stap maken naar een uitdagende afstand? Bereid je dan voor met Run to the Start. Dit is hét voorbereidingsprogramma voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run voor zowel de 5 als de 12 km. In 12 weken train je in het Amsterdamse Bos onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, zodat jij er op zondag 29 maart 2015 helemaal klaar voor bent! De cursus start op zaterdagochtend 10 januari. Zie www.phanos.org/loopcursus voor alle informatie en om in te schrijven.


Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.org. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.org.

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïntresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of, indien je geen prijs meer stelt op toezending, het emailadres hier afmelden.