Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop - mei 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 • Heb jij je al ingeschreven?
 • Parcour dit jaar ongewijzigd
 • De Verenigingsbattle gaat niet door
 • Startnummers af te halen bij Runnersworld
 • Praktische info
 • Sportcentrum VU
 • 100 jaar Phanos!
 • Aquila
 • Doortrainen na de VU Polderloop?
 

Heb jij je al ingeschreven?

picture

Donderdag 1 juni om 19.30 uur is het zo ver, dan weerklinkt het startschot voor de Uilenstede VU Polderloop 2017. Sta jij al ingeschreven? Zo niet, doe het dan zo snel mogelijk! Meer dan de helft van de beschikbare plekken is al ingevuld met enthousiaste deelnemers! De voorinschrijving is geopend tot en met zondagavond 28 mei. Op de wedstrijdavond is er na-inschrijving voor zover er nog startnummers beschikbaar zijn. Ga snel naar de website en schrijf je in.

 

Parcour dit jaar ongewijzigd

picture

Het parcours van de Uilenstede VU Polderloop is ten opzichte van vorig jaar niet gewijzigd. De start en finish is voor het Sportcentrum VU. Het is een rondje van 5 km, dat voor de 10km twee keer gelopen wordt. Het parcours voert door de sfeervolle Middenpolder, rond de sportvelden bij ‘de Aanloop’ en de Joodse begraafplaats ‘Gan Hasjalom’. Het is een mooi en snel rondje met afwisselend uitzicht. Bekijk hier de details van het parcours.

 

De Verenigingsbattle gaat niet door

picture

Hoewel het een mooie onderlinge strijd tussen verschillende verenigingen zou kunnen opleveren vind dit jaar de Verenigingsbattle niet plaats. Hoewel individueel er enthousiast wordt ingeschreven zijn er voor dit onderdeel helaas te weinig aanmeldingen voor een echte battle.

 

Startnummers af te halen bij Runnersworld

picture

Woensdag 31 mei en donderdag 1 juni tot 14:00 uur kunnen lopers die zich voor-ingeschreven hebben hun startnummer al op halen bij Runnersworld Amsterdamse Bos aan de Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Maak meteen gebruik van de kortingsactie. Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je namelijk van 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie. Kijk hier voor informatie en openingstijden.

Op donderdag 1 juni liggen de startnummers vanaf 18:00 uur klaar bij Sportcentrum VU, waar dan ook na-inschrijven mogelijk is wanneer er nog startnummers beschikbaar zijn.

 

Praktische info

picture

Over twee weken is het zo ver. De VU Polderloop 2017! We hopen net als afgelopen twee jaren op heerlijk loop weer en een aangename temperatuur voor een gezellige nazit na afloop van de wedstrijd.

Wat praktische zaken:

 • Bij de start/finish en dus het 5 km punt voor de 10 km is een waterpost. Onderweg op het parcours niet.
 • Kleed je niet te warm als het zonnig is, in de polder kan het ’s avonds nog lekker warm zijn.
 • Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee. Er zijn maar beperkt kluisjes aanwezig. Je kunt je waardevolle spullen wel afgeven maar dat op eigen risico.
 • Na de run wacht er een frisse gezonde verassing op je bij de finish!

Kijk voor de laatste praktische informatie op de website.

 

Sportcentrum VU

picture

Het Sportcentrum VU is afgelopen zomer helemaal vernieuwd met een nieuwe fitnessruimte van 2 verdiepingen, 3 studio’s voor de groepslessen en een tweede sporthal. Ook het sportaanbod is uitgebreid met bijvoorbeeld paaldansen en schermen. Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar, wil het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren.
Aanbieding voor nieuwe leden: maandabonnement + beweegadvies voor maar 15 euro! Meer info www.sportcentrum.vu.nl

 

100 jaar Phanos!

picture

Dit jaar bestaat atletiekvereniging Phanos Amsterdam reeds 100 jaar. In 1917 is Blauw Wit opgericht, samen met Sagitta één van de voorgangers van Phanos. Op zaterdag 1 juli organiseert Phanos daarom een feestelijke ouder/kind wedstrijd met na afloop een gezellige BBQ in het kader van dat 100 jarig bestaan. Reserveer zaterdag 1 juli alvast in de agenda. De inschrijving voor de wedstrijd en voor de BBQ start binnenkort. Meer informatie vind je op de Phanos-website.

 

Aquila

picture

Aquila is dé studenten atletiekvereniging van Amsterdam. De vereniging kenmerkt zich door een mix van sport en gezelligheid. Er wordt regelmatig deelgenomen aan grote en kleine wedstrijden, waaronder de Batavierenrace en verschillende Nationale Studentenkampioenschappen. Ben je student en wil je bij een gezellige vereniging aan atletiek of hardlopen doen, dan is Aquila de ideale plek. Bij Aquila vind je altijd mensen van je eigen niveau. Kijk voor meer informatie op www.asavaquila.nl

 

Doortrainen na de VU Polderloop?

picture

Wil je graag wat meer leren over looptechniek, sneller leren lopen of eens in een groep trainen? Wanneer je dit zou willen maar er nooit toe bent gekomen, kom dan nu meetrainen. Phanos, Aquila en Sportcentrum VU bieden training aan op elk niveau.

Meer informatie hierover vind je op de websites:

 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vupolderloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar polderloop@phanos.amsterdam of contact opnemen met de organisatie.

 
 
 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.