Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop - 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 

Schrijf je snel in voor de Olympisch Stadionloop 2017

picture

De Olympisch Stadionloop is elk jaar weer een populaire loop voor het hele gezin. Met de kinderloop van 1km rond het stadion en voor volwassenen de afstanden 5 en 10 kilometer richting het Amsterdamse Bos maar ook met start en finish je in het prachtige Olympisch Stadion is dat ook niet zo vreemd. Samen sporten met een uitdagend doel is nóg leuker. Daag daarom jouw trainingsmaatje of kind uit om samen te starten. Meedoen natuurlijk ook als bedrijventeam of onderwijsteam om collega’s en medescholieren, -studenten of docenten uit te dagen. De voorinschrijving is nog slechts tot en met 8 november 2017 open dus wees er snel bij.

 

Parcours 10km gewijzigd in verband met werkzaamheden

picture

Het parcours van de 10km wedstrijd is dit jaar aangepast in verband met langdurige werkzaamheden op een deel van de route. Om deze reden loopt het parcours dit jaar niet om de gehele Bosbaan. Het parcours van de 5km wedstrijd is onveranderd gebleven ten opzichte van afgelopen jaar. Kijk voor details over het parcours voor de 5 en 10km op de website.

 

Start en finish in het Olympisch Stadion

picture

Zoals ieder jaar zijn de start en finish ook dit jaar op de atletiekbaan in het Olympische Stadion. Doe mee en ‘Feel Olympic’ in het stadion, sporthart van Amsterdam, waar het Nageeye onlangs het Nederlandse Record marathon verbrak en zoveel andere sporthistorie werd geschreven. Geniet er van de sfeer van de wedstrijd maar ook na afloop met je supporters.

 

Het Olympisch Stadionloop retro wedstrijdshirt

picture

Voor deze 41ste editie van de Olympisch Stadionloop is een functioneel hardloopshirt met speciaal nieuw design ontwerpen; in zwart en wit met een bijzonder retro beeld en opmaak een uniek shirt voor de echte Olympisch Stadionloper. Bestel het shirt direct bij je inschrijving.

 

Blijven hardlopen in donkere dagen

picture

Zijn de dagen lang en licht dan is het vaak gemakkelijk om je trainingen te doen. Lekker in het zonnetje, ’s morgens vroeg of ’s avonds na het werk. Maar als de dagen weer korter worden en de donkere wolken zich boven je samenpakken, dan is het voor de meeste lopers een stuk moeilijker om van die comfortabele bank af te komen. Hoe blijf je toch lekker lopen in de donkere dagen? Onze partner Run2Day geeft zeven tips hoe je dit kunt blijven doen.

 

De Olympisch Stadionloop steunt Unicef

picture

Unicef is sinds 1946 dé organisatie die ervoor zorgt dat kinderen in de hele wereld een goede kindertijd kunnen hebben. De Verenigde Naties (VN) heeft aan UNICEF opgedragen landen er op aan te spreken als ze het met kinderrechten niet zo nauw nemen. UNICEF werkt samen met overheden, lokale en internationale hulporganisaties en maatschappelijke organisaties om ervoor te zorgen dat de levensomstandigheden van kinderen wereldwijd verbeteren. Als organisatoren van de Olympisch Stadionloop vinden het elk jaar weer een eer om met Unicef samen te werken en zijn blij met alle steun die we jaarlijks dankzij de deelnemers aan de wedstrijd voor Unicef ontvangen.

 

Unieke eerste Unicef Rift Valley Marathon

picture

Op donderdag 2 november organiseert UNICEF Nederland een informatiebijeenkomst over de eerste editie van de UNICEF Rift Valley Marathon Experience in het Olympisch Stadion. Van 12 tot en met 20 mei 2018 vindt in Kenia dit unieke hardloopevent plaats onder begeleiding van voormalig loopkampioen Lornah Kiplagat. Aanmelden voor de informatieavond is gewenst via: www.unicef.nl/rift-valley/informatieavond-2-november. Na de informatiebijeenkomst is het van 19:30 tot 21:00u mogelijk mee te trainen met de marathongroep van trainers German Silva (tweevoudig New York-marathon winnaar) en René van Ravenzwaaij.

 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.olympischstadionloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar olympischstadionloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.