Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - November 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Inschrijving Vondelparkloop 2018 geopend!
  • ‘Light the Night’ of ‘Race the Day’
  • Loop voor het goede doel: Bachi Amaa
  • Unieke Vondelparkloop Shirt en Specials
  • Run2Day
  • Goed voorbereid aan de start
  • Teaminschrijving: Loop samen met vrienden of collega’s
  • Rondje Mokum 2018

 

Inschrijving Vondelparkloop 2018 geopend!

picture

Op zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018 is het weer tijd voor het jaarlijkse hardloopspektakel in het mooiste park van Amsterdam. Atletiekvereniging Phanos organiseert dit weekend de 44e editie van de Vondelparkloop, verspreid over twee dagen. De inschrijving is open dus meld je snel aan. Op zaterdagavond kun je meedoen met een gezellige 10km ‘Light the Night’ over een prachtig verlicht parcours. Tijdens de klassieke ‘Race the Day’ op zondag kun je kiezen uit de afstanden 3.5km, 6.7km en 10km. Voor de jonge hardlooptalenten is er op zondagochtend de ‘Bachi Amaa kinderloop’ over een afstand van 1.5km. Afgelopen jaren was de inschrijving al vroeg vol, dus wees er snel bij!


 

‘Light the Night’ of ‘Race the Day’

picture

Ook dit jaar kun je weer kiezen tussen ‘Light the Night’ op zaterdag en ‘Race the Day’ op zondag. Tijdens de 10km ‘Light the Night’ op zaterdagavond zorgen wij voor bijzondere lichtstellages en entertainment langs het Vondelparkloop-parcours. Ook de lopers zelf verschijnen altijd vrolijk verlicht aan de start, in soms bijzondere verlichte outfits, en vormen zo een prachtig lint door het park. Met opwekkende muziek en onze befaamde lasershow is ‘Light the Night’ elk jaar weer een feest.
Op zondag volgt dan de klassieke Vondelparkloop, ‘Race the Day’. Kies voor 1, 2, of 3 ronden door het park, voor een afstand van 3,5km, 6,7km, of 10km. Proef de authentieke gezelligheid van het beroemde park in hartje Amsterdam, waar de vele toevallige voorbijgangers voor een groot publiek zorgen.
Weet jij al wat je gaat kiezen, schrijf je dan direct in voor de zaterdag of zondag!


 

Loop voor het goede doel: Bachi Amaa

picture

De Vondelparkloop loop je niet alleen voor jezelf, maar ook voor het goede doel. Stichting Bachi Amaa helpt weeskinderen in Nepal aan een veilig thuis. Zij doet er alles aan om een aardbevingsbestendig opvangtehuis tijdig af te hebben voor de eerstvolgende grote aardbeving. Jij kunt hieraan bijdragen door geld te doneren bij inschrijving.
In het kader van de Bachi Amaa kinderloop (1,5km) is er bovendien een speciale actie ‘draag je steentje bij’. Kinderen kunnen hun eigen ‘steentje’ vullen met ingezameld geld om zo direct bij te dragen aan een veilig thuis voor de kinderen van Bachi Amaa. Meer informatie over het goede doel en haar inzamelingsacties www.bachi-amaafoundation.com.


 

Unieke Vondelparkloop Shirt en Specials

picture

Speciaal voor de Vondelparkloop 2018 hebben wij een prachtig hardloopshirt laten ontwerpen. Dit technische t-shirt is uiteraard zeer geschikt om in hard te lopen, en is bij inschrijving te bestellen voor slechts 20 euro. Dat wil jij toch ook?
Ook kun je dit jaar weer mooie hardlooplichtjes en LED vesten bestellen voor de zaterdagavond en zijn ook de unieke Vondelparkloop ClickTights weer beschikbaar. Bestel deze specials direct bij je inschrijving want al deze leuke extra’s zijn alleen bij de voorinschrijving te bestellen en zijn op de wedstrijddag zelf niet te koop.


 

Run2Day

picture

Ook in 2018 is Run2Day weer officiële partner van de Vondelparkloop en Rondje Mokum. Bij Run2Day kun je als hardloper terecht voor gespecialiseerde hardloopartikelen en professioneel advies. Run2Day heeft vestigingen door het hele land; in Amsterdam is ze te vinden aan de Overtoom 345 en de Eerste Oosterparkstraat 234. Kijk op www.run2day.nl


 

Goed voorbereid aan de start

picture

Wil jij deze editie van de Vondelparkloop goed voorbereid aan de start staan? Schrijf je in voor het speciale trainingsarrangement, aangeboden door Phanos. Op weg naar de Vondelparkloop volg jij 10 trainingen op dagen en tijdstippen naar keuze. De trainingen vinden plaats in het Olympisch Stadion of het Amsterdamse Bos, onder begeleiding van een gediplomeerd en ervaren hardlooptrainer. Je traint mee met een van de officiële trainingsgroepen van Phanos, dus dit is ook een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze atletiekvereniging. Ook als je graag wilt leren om langer, sneller, of technisch beter te lopen, of gewoon liever niet in je eentje loopt tijdens de donkere wintermaanden, ben je van harte welkom om deel te nemen. Kijk hier voor meer informatie, of ga direct naar de website van Phanos.


 

Teaminschrijving: Loop samen met vrienden of collega’s

picture

Geen zin om alleen te lopen? Kijk dan bij de speciale teaminschrijving, en loop gezellig samen met je vriendengroep of bedrijfsteam. Zowel op de zaterdagavond als de zondag kunnen teams zich met maximaal 7 personen inschrijven op de 10km. Wil je met meer dan 7 personen meelopen, neem dan contact met ons op via info@phanos.amsterdam.


 

Rondje Mokum 2018

picture

De Vondelparkloop is niet alleen een spectaculair evenement op zich, maar is ieder jaar bovendien de openingsrace van het ‘Rondje Mokum’. Zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde in en om de stad. Iedereen die heeft deelgenomen aan vier of meer van de evenementen, krijgt een bijzondere herinnering. Bovendien kun je in jouw leeftijdscategorie meedingen voor mooie prijzen. Kijk voor meer informatie op www.rondjemokum.nl


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.