Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - december 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:


 

Schrijf je snel in nu het nog kan!

picture

Met de feestdagen in aantocht, zijn ook de voorbereidingen voor de ‘Vondelparkloop 2018’ in volle gang. Heb jij al nagedacht over goede voornemens voor 2018 en wil je het nieuwe jaar gezond en sportief beginnen? Schrijf je dan snel in en start op zaterdag 20 januari of zondag 21 januari op een van de onderdelen van dit gezellige hardloopspektakel. Wees er op tijd bij, want de voorinschrijving sluit op 7 januari of zoveel eerder als de deelnemers limiet is bereikt en de inschrijving vol is.


 

Start en Finish ook dit jaar bij het Openluchttheater

picture

Afgelopen jaar waren wij genoodzaakt uit te wijken naar een alternatieve locatie in het park vanwege de verbouwing van het StayOkay hostel. Dit jaar zijn start en finish weer bij het ‘Vondelpark Openluchttheater’. Uiteraard zorgen wij voor de benodigde voorzieningen rondom het start-finish gebied. Na afloop kun je daar tevens nog even nagenieten van jouw prestatie en de gezelligheid in het daarnaast gelegen ‘Blauwe Theehuis’. Zowel op zaterdag als op zondag staat daar een drankje voor ons klaar.


 

Unieke Vondelparkloop specials – mis ze niet

picture

Heb je onze exclusieve ‘Vondelparkloop Specials’ al gezien? We hebben dit jaar weer speciaal voor jullie een prachtig hardloopshirt laten ontwerpen. Maar ook de ‘Vondelparkloop ClickTights’ zijn weer beschikbaar: hét veter-klemsysteem waarmee je nooit meer last zult hebben van losse veters, of dubbele knopen hoeft los te peuteren in kou of regen. Bestel het ‘Vondelparkloop 2018’ wedstrijdshirt en de exclusieve ‘Vondelparkloop ClickTights’ direct bij je inschrijving, want de specials zijn niet tijdens het wedstrijdweekend te koop.


 

Nepal staat niet stil, dus ren mee

picture

De naderende feestdagen zijn altijd een periode waarin extra aandacht is voor goede doelen. Wil jij ook graag een steentje bijdragen, steun dan de stichting Bachi Amaa via jouw inschrijving en help zo mee om weeskinderen in Nepal een veilig nieuw thuis te geven. Bachi Amaa zet zich in voor deze kinderen, door voor hen een aardbevingsbestendig tehuis te bouwen. Voor de Bachi Amaa Kinderloop is er bovendien een speciale actie, draag je steentje bij!


 

Sluit je Light the Night af met een Clif bar

picture

Na afloop van de ‘Light the Night’ race op zaterdagavond, krijgen alle deelnemers een gratis CLIF bar. CLIF Bar en het bedrijf zijn op de fiets ontstaan. De oprichter, Gary Erickson, nam een hap van een andere energiereep en dacht: ‘Ik kan iets beters dan dit maken.’ Bij deze reep draait het om: gezonde ingrediënten die prestaties optimaliseren. En natuurlijk de fantastische smaak. Of het nou een 200 kilometer lange fietstocht is, of De Vondelparkloop ‘Light the Night’, deze energiereep is gemaakt om avonturen te ondersteunen.


 

Onze pacers voor jouw snelle tijd

picture

Op zondag lopen er dit jaar opnieuw pacers mee tijdens de 10km recreatieloop die start om 13.00 uur. Onze pacers, ook wel tempomakers of hazen genoemd, zijn goed herkenbaar aan een opvallend hesje met op de rug de te lopen eindtijd en een ballon aan de schouder. Er lopen pacers mee voor een eindtijd van 45, 50, 55 en 60 minuten. De pacers stellen zich tussen alle deelnemers in het startvak op. Wil jij graag een scherpe tijd lopen en je PR verbeteren tijdens de Vondelparkloop 2018? Ga dan in het startvak alvast bij de pacer met jouw gewenste eindtijd staan, of sluit je direct na de start bij die groep aan aan.


 

Vrijwilligers gezocht

picture

De Vondelparkloop kan niet zonder de inzet van vele tientallen vrijwilligers. Zowel op zaterdag en zondag hebben we hulp nodig, o.a. bij de opbouw, startnummeruitgifte, parcoursposten, het uitdelen van drank en medailles bij de finish. Kun je zelf niet meelopen, maar wil je er toch graag bij zijn tijdens dit gezellige evenement? Meld je dan aan als vrijwilliger.


 

Rondje Mokum 2018

picture

De Vondelparkloop is de eerste loop van het ‘Rondje Mokum 2018’. Het ‘Rondje Mokum’ is een loopcircuit van hardloopwedstrijden in Amsterdam vanuit een samenwerking tussen de vijf Amsterdamse atletiekverenigingen: Phanos, AAC, AV’23, ATOS en Feniks. Ook in 2018 maken we weer een grote ronde in en om Amsterdam via zeven wedstrijd- en recreatielopen, zes van 10 kilometer en één van 15 kilometer. Na de Vondelparkloop volgen de Louis Vinkloop op 11 maart, op 8 april de Nescioloop en 10 juni de Gaasperplasrun. Na de zomer volgen dan de laatste drie lopen: de Sloterplasloop, de Middenmeerloop en afsluitend de Olympisch Stadionloop. Het Rondje wordt mede mogelijk gemaakt door Run2Day en Brooks.


 

‘Amsterdam loopt harder’ loopagenda

picture

De Vondelparkloop
Zaterdag 20 januari ‘Light the night’, en zondag 21 januari ‘Race the day’. De inschrijving gaat binnenkort open en is elk jaar heel snel volgeboekt, dus schrijf op tijd in! www.vondelparkloop.nl

De Boscross
Zaterdag 10 maart en zondag 11 maart organiseert Phanos de www.boscross.nl op en rond de heuvel in het Amsterdamse Bos.

Friday Night Run
Elke tweede vrijdag van de maand kun je meelopen met de Friday Night Run, een sociale duurloop van een uur, met verschillende tempogroepen. Start om 19:30 uur vanuit het Olympisch Stadion en deelname is gratis. www.fridaynightrun.nl

Kijk voor meer informatie op www.amsterdamlooptharder.nl


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.