Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop - # 2018

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Schrijf je direct in voor de Uilenstede VU Polderloop 2018
  • Het parcours door de polder
  • Samen strijden in de verenigings-battle
  • De nieuwe Polderloop Flyer
  • Kortingsactie: 10% korting bij Runnersworld Amsterdamse Bos
  • Kom goed getraind aan de start
 

Schrijf je direct in voor de Uilenstede VU Polderloop 2018

pictureIn 1987 was de allereerste editie van de Uilenstede VU Polderloop met ongeveer 60 deelnemers. In 2014 is de loop weer nieuw leven ingeblazen. Vorig jaar was er een record aantal van meer liefst meer dan 300 enthousiaste lopers!

Dit jaar is alweer de zesde editie van de Uilenstede VU Polderloop. In tegenstelling tot voorgaande jaren staat dit jaar het evenement in mei op de hardloopkalender. Donderdagavond 31 mei juni 2018 wordt het opnieuw een heerlijke zomeravondloop door het poldergroen! De wedstrijd wordt georganiseerd door atletiekvereniging Phanos, studentenatletiekvereniging Aquila en het Sportcentrum VU.

Zet hem in je agenda: Donderdagavond 31 mei 2018 – en  schrijf je nu meteen in!

Voorinschrijven kan voor slechts 5 euro! Inschrijven op de dag zelf kost 7 euro.

 

Het parcours door de polder

pictureDe Uilenstede VU Polderloop staat bekend om het prachtige parcours door de polders vlak onder Amsterdam. Het is een mooi en snel rondje met afwisselend uitzicht. De ronde van 5 km voert door de Middelpolder en rond de sportvelden van ‘t Loopveld en de Joodse begraafplaats ‘Gan Hasjalom’. De start en finish is voor het Sportcentrum VU. Heb je je opgegeven voor de 10 km dan loop je dit prachtige rondje van 5 km zelf twee keer!

Kijk voor het parcours op de website.

 

Samen strijden in de verenigings-battle

pictureLijkt het je leuk om de strijd aan te gaan met andere studenten of sportverenigingen? Of wil je met een groep vrienden tegen andere strijden?

Dat kan deze editie van de Uilenstede VU Polderloop! Je kunt je met een groepje opgeven voor de ‘Verenigingsbattle’ op de 5 km. Dit doe je door bij je inschrijving de naam van je vereniging of groep op te geven in het inschrijfformulier. Nodig je vrienden uit en laat zien dat jullie de snelsten zijn!

Lees hier meer over de verenigings-battle >>

 

De nieuwe Polderloop Flyer

Binnenkort kom je hem weer overal tegen! Maar hij is nu al op de website te bewonderen: de  nieuwe frisse flyer  van de Uilenstede VU Polderloop. Hij is gemaakt door onze partner  ‘de Merkelijkheid’. De flyer – en poster – is mooi strak vormgegeven en benadrukt met de frisse groene kleuren het ‘poldergevoel’, wat past bij onze loop.

Wil je de flyers ook ergens neerleggen? Stuur een mail naar  polderloop@phanos.amsterdam  voor exemplaren.

Bekijk de flyer hier >> 

 

Kortingsactie: 10% korting bij Runnersworld Amsterdamse Bos

pictureNet als de afgelopen jaren is Runnersworld Amsterdamse Bos ook dit jaar partner van de Uilenstede VU Polderloop. Voor de deelnemers betekent dit een kortingsactie voor voorinschrijvers.

Bas Stigter van Runnersworld vertelt: ‘Een mooie uitdaging; de Uilenstede VU Polderloop! We zijn blij dat we ook dit jaar weer aan het evenement verbonden zijn.”

Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie in onze vernieuwde winkel! Bij Runnersworld Amsterdamse Bos kun je terecht met al je hardloopvraagstukken. Voor advies over bijvoorbeeld schoenen, kleding, voeding en schema’s staat de deur altijd wagenwijd open. (Hard)loop gerust eens langs bij onze winkel! En alvast heel veel succes in de mooie polders van Amsterdam/Amstelveen!’

 

Kom goed getraind aan de start

pictureAls je nog niet in een groep traint maar dat wel zou willen, dan bieden Phanos, Aquila en Sportcentrum VU trainingsgroepen op elk niveau aan.

Meer informatie hierover vind je op de websites:

 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vupolderloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar polderloop@phanos.amsterdam of contact opnemen met de organisatie.

 
 
 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.