Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Friday Night Run - # 2018

 

Hallo Loper,

De Friday Night Run is een gratis social run (en duurloop) op elke tweede vrijdag van de maand voor alle hardlopers. Dus lekker en gezellig een uur hardlopen met anderen, goed voor de sociale contacten en natuurlijk de gezondheid!

In deze nieuwsbrief:

  • Volgende Friday Night Run: 13 april 2018 – Kom je ook?
  • Praktische informatie over de Friday Night Run
  • Tips & Tricks van de FnR – hardlopen met hooikoorts
  • De FNR wordt mede mogelijk gemaakt door….
  • Neem je hardloopmaatje mee naar de FNR!
  • Verder lopen….
 

Volgende Friday Night Run: 13 april 2018 – Kom je ook?

Op vrijdag 13 april kun je – zoals elke tweede vrijdag van de maand – hardlopend het weekend in. Sla over die vrijdagmiddagborrel, kom gezellig naar de Friday Night Run, en vergeet niet om al je hardloopmaatjes mee te nemen.

Als altijd kun je kiezen voor vijf snelheden onder begeleiding van ervaren pacers. De pacers rennen op 9, 10, 11, 12 of 13 km per uur. Voor beginnende lopers is er een groep die een afstand van zes kilometer rent in 45 minuten.

Het loopgebied; Amsterdamse Bos

De routes bij deze editie gaan vanaf het Olympisch Stadion langs De Bosbaan, door een deel van het Amsterdamse Bos en weer terug. Hierbij zijn de gelopen afstand en route afhankelijk van het tempo van de groep.

Tot vrijdag 13 april!


 

Praktische informatie over de Friday Night Run

pictureOp de Friday Night Run-website kun je alle praktische informatie vinden.

Het belangrijkste; De Friday Night Run is gratis, neem eventueel wel geld mee om aan de bar in de kantine eten en drinken te kunnen kopen (pinnen kan ook).

  • De gezamenlijke warming-up begint om 19:30 uur, maar je kunt al eerder terecht in de kantine van Phanos
  • We starten en finishen in het Olympisch Stadion en alle tempogroepen (9,10,11,12, en 13 kilometer per uur) lopen ongeveer een uur.
  • Er is ook een groep voor beginners; deze loopt in 45 minuten zes kilometer met een tempo van ongeveer 8 kilometer per uur (dat is 7min 30sec per kilometer)
  • Je kunt gebruik maken van faciliteiten van Phanos; de kleedkamers met douches, kluisjes (voor zover beschikbaar) en de kantine

 


 

Tips & Tricks van de FnR – hardlopen met hooikoorts

pictureHet zijn tips die we al eerder hebben aangehaald in deze nieuwsbrief maar we willen ze jou niet onthouden omdat het er weer tijd voor is: tips voor hardlopers met hooikoorts. Alhoewel de lente nog wel moet aanbreken, zijn er al hooikortspatiënten die last hebben. En als het dan plots nog eens mooi weer is, moeten we extra rekening houden met  pollen in de lucht.

Met deze tips op de website ben je goed voorbereid op het hooikoortsseizoen >> Lees meer

ps: vergeet niet je huisarts te raadplegen

 


 

De FNR wordt mede mogelijk gemaakt door….

We hebben twee nieuwe sponsors! All4Running en Stox Energy Sox ondersteunen de Friday Night Run en daar zijn we heel blij mee. We willen samen de FNR groter maken en een maandelijks terugkerend fenomeen van formaat. Daarnaast heeft zowel A4R als Stox prachtige ideeën die de FNR nog leuker en gezelliger maken.

Namens de organisatie; bedankt voor alle support.


 

Neem je hardloopmaatje mee naar de FNR!

pictureDe Friday Night Run is perfect om gezellig samen te lopen dus nodig gerust één of meer hardloopmaatjes uit. Hoe meer verwante hardloopzielen, hoe meer hardloopvreugd.

Heb je Facebook, deel dan deze link of nodig mensen uit voor het evenement >> Friday Night Run 13 april 2018. Uitnodigen kan heel simpel door naar het ‘event’ te gaan en dan via de ‘delen’-knop naar uitnodigen te gaan waarna je al je maatjes kunt uitnodigen.

Of stuur jouw hardloopvrienden en vriendinnen naar de Friday Night Run-nieuwsbrief toe om zich in te schrijven.


 

Verder lopen….

Vrijdag 11 mei – Friday Night Run

Donderdag 31 mei – VU Polderloop

Vrijdag 8 juni – Friday Night Run

Vrijdag 22 juni – Midzomernachtcross 2018

Vrijdag 13 juli – Friday Night Run


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de websites www.fridaynightrun.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar fridaynightrun@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Friday Night Run is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.