Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2018

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Uilenstede VU Polderloop op donderdag 31 mei 2018
  • Cursussen halve marathon en de Dam-tot-Damloop
  • Een marathon lopen in het najaar?
  • Free Friday Night Run
  • Bevrijdingsvuurestafette
  • Looptrainingen voor bedrijven
  • Cursus voor beginnende lopers met reuma

 

Uilenstede VU Polderloop op donderdag 31 mei 2018

Op donderdag 31 mei 2018 wordt de Uilenstede VU Polderloop gehouden. De wedstrijd start

De Uilenstede VU Polderloop is geen massa-evenement, maar een gezellige snelle loop over 5 of 10 km door het prachtige gebied van de Amstelveense Middelpolder.

Deze loop is ook zeer geschikt om met vrienden of een loopgroep te doen. De inschrijvingen zijn reeds geopend, dus schrijf je snel in. Zie www.vupolderloop.nl voor alle info.

 

 


 

Cursussen halve marathon en de Dam-tot-Damloop

picture

Wie echt wil genieten van zijn of haar Dam-tot-Dam of Halve marathon van Amsterdam doet er goed aan zich goed voor te bereiden. Leer een goede techniek, en loop straks makkelijker die afstand van je dromen.

Op 17 en 19 mei starten  onze cursussen ter voorbereiding op de Dam-tot-Damloop en de halve marathon van Amsterdam.

Zie  https://www.phanos.amsterdam/pages/79/Hardloopcursussen-bij-Phanos/


 

Een marathon lopen in het najaar?

picture

Wil je aan de TCS Amsterdam Marathon meedoen, of die van New York, Berlijn of een andere najaarsmarathon, maar weet je eigenlijk niet goed hoe je je daar het best op kan voorbereiden? Doe dan mee met de marathoncursus van Phanos. Elke donderdag traint een grote groep lopers van uiteenlopend niveau met hetzelfde doel: een marathon lopen.

Schrijf dan in voor onze marathoncursus die op 19 april van start gaat; latere instroming is mogelijk. Gedurende een halfjaar van trainen, zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan de start staat van jouw marathon.

Voor alle informatie en inschrijven, zie https://www.phanos.amsterdam/pages/167/Cursus-najaarsmarathon-Amsterdam-Berlijn-New-York/


 

Free Friday Night Run

Loop elke tweede vrijdag van de maand mee met de FNR, een gezellige social run van een uur in verschillende tempogroepen, nl. 9, 10, 11, 12 en13K per  uur. Wie iets korter wil en iets rustiger aan, kan mee met de 45 minutengroep die ongeveer 6 kilometer loopt.

tip: Prima (duurt)raining voor dam-tot-dammers en tempoduurloop voor marathonners!

Start: 19:30 uur vanuit het Olympisch Stadion.

Zie http://www.fridaynightrun.nl/voor nadere info. Deelname is gratis.

 


 

Bevrijdingsvuurestafette

picturePhanos organiseert voor de gemeente Amsterdam in 2018 de Bevrijdingsvuurestafette. Elk jaar brengt een groep Amsterdamse lopers het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Amsterdam, een tocht van ruim 100 km. De start is om middernacht; gedurende de nacht wordt in estafettevorm gelopen, waarbij je afwisselend loopt, een andere loper op de fiets begeleidt, en uitrust in de touringcar. Reken er op dat je 3 of 4 blokken van 5 km loopt.

Vertrek met de touringcar is ’s avonds op 4 mei; de volgende ochtend wordt een ontbijt verzorgd. Het vuur wordt naar het bevrijdingsfestival in het Westerpark gebracht.

Op de website van de gemeente vind je meer informatie, plus een inschrijfformulier: https://www.amsterdam.nl/sport/evenementen-clinics/terugkerende/bevrijdingsvuur2018/. Er kunnen maximaal 73 lopers meedoen, en wie het eerst komt,… Deelname is gratis.


 

Looptrainingen voor bedrijven

picture

Wilt u zich met uw collega’s voorbereiden op deelname aan de Damloop, of een andere bedrijvenloop? Dan kunnen wij voor u het voorbereidingstraject verzorgen: hetzij in een van onze bestaande groepen, of apart voor uw bedrijf. Dat kan op onze locatie (Olympisch Stadion), of bijv. in het Amsterdamse Bos, maar ook in de buurt van uw bedrijf, na werktijd of eventueel in de lunchpauze.

Neem voor een pakket op maat contact op met Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam.


 

Cursus voor beginnende lopers met reuma

picture

Na een succesvolle start in 2017, organiseert Phanos ook dit voorjaar weer een cursus voor beginnende lopers met reuma. Op woensdagavonden vanaf 18 april 18:30 uur – instromen mogelijk –  vindt wekelijks een looptraining plaats, met speciale aandacht voor lopers met reuma.

Kijk voor alle informatie (en inschrijven) op: https://www.phanos.amsterdam/pages/221/Cursus-voor- reumapatienten/

Overigens is de cursus ook toegankelijk voor beginnende lopers die
geen reuma hebben.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.