Bekijk deze e-mail in je browser

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 • Al ingeschreven? Het kan nog!
 • Parcours dit jaar ongewijzigd
 • De verenigingsbattle wordt dit jaar vervangen door een teambattle
 • Startnummers af te halen bij sportcentrum VU
 • Praktische info
 • Sportcentrum VU
 • Aquila
 • Doortrainen na de VU Polderloop?
 

Al ingeschreven? Het kan nog!

Donderdag 31 mei om 19.30 uur is het zo ver, dan weerklinkt het startschot voor de Uilenstede VU Polderloop 2018 Sta jij al ingeschreven? Zo niet, doe het dan zo snel mogelijk!

De voorinschrijving is geopend tot en met zondagavond 27 mei.

Op de wedstrijdavond is er na-inschrijving voor zover er nog startnummers beschikbaar zijn.

Ga snel naar de website en schrijf je in.

 

Parcours dit jaar ongewijzigd

Het parcours van de Uilenstede VU Polderloop is ten opzichte van vorig jaar niet gewijzigd. De start en finish is voor het Sportcentrum VU. Het is een rondje van 5 km, dat voor de 10 km twee keer gelopen wordt.

Het parcours voert door de sfeervolle Middenpolder, rond de sportvelden bij ‘de Aanloop’ en de Joodse begraafplaats ‘Gan Hasjalom’. Het is een mooi en snel rondje met afwisselend uitzicht.

Bekijk hier de details van het parcours.

 

De verenigingsbattle wordt dit jaar vervangen door een teambattle

Het team hoeft dit jaar niet uit mensen van dezelfde vereniging te bestaan! De teambattle wordt georganiseerd op de 5 km van de Uilenstede VU Polderloop. Een team bestaat uit 5 mensen. Eén ronde knallen om met je team een goede teamprestatie neer te zetten. Of zorgen dat je 4 snelle lopers in je team hebt, zodat jij fluitend de finish bereikt en wel kunt meegenieten van het zoet der overwinning.

Inschrijven kan niet online, maar wel door aanmelding per mail bij Aquila (wedstrijdcommissaris@asavaquila.nl) met vermelding van de deelnemers (naam, geboortedatum en geslacht). Let op: jouw teamdeelname telt tevens als individuele deelname!

 

Startnummers af te halen bij sportcentrum VU

Woensdag 30 mei en donderdag 31 mei tot 18:00 uur kunnen lopers die zich voor-ingeschreven hebben hun startnummer al op halen bij Sportcentrum VU aan de Uilenstede 100 in Amstelveen. Op donderdag 31 mei kan je je ook na-inschrijven bij Sportcentrum VU. Dit kan alleen als er nog startnummers beschikbaar zijn.

Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie bij Runnersworld Amsterdamse Bos, Amsterdamsweg 507 in Amstelveen.

Kijk hier voor informatie en openingstijden. In verband met de verbouwing van de winkel heeft Runnersworld tijdelijk haar intrek genomen bij de hockeyburen van Special Sports, Amsterdamseweg 501 in Amstelveen. Op zaterdag 2 juni 2018 gaat de vernieuwde winkel open!

 

Praktische info

Over een paar weken is het zo ver. De VU Polderloop 2018! We hopen net als afgelopen drie jaren op heerlijk loop weer en een aangename temperatuur voor een gezellige nazit na afloop van de wedstrijd.

Wat praktische zaken:

 • Bij de start/finish en dus het 5 km punt voor de 10 km is een waterpost. Onderweg op het parcours niet.
 • Kleed je niet te warm als het zonnig is, in de polder kan het ’s avonds nog lekker warm zijn.
 • Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee. Er zijn maar beperkt kluisjes aanwezig. Je kunt je waardevolle spullen wel afgeven maar dat op eigen risico.
 • Na de run wacht er een frisse gezonde verassing op je bij de finish!

Kijk voor de laatste praktische informatie op de website.

 

Sportcentrum VU

Het Sportcentrum VU  is vorig jaar zomer helemaal vernieuwd met een nieuwe fitnessruimte van 2 verdiepingen, 3 studio’s voor de groepslessen en een tweede sporthal. Ook het sportaanbod is uitgebreid met bijvoorbeeld paaldansen en schermen. Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar, wil het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren.
Aanbieding voor nieuwe leden: maandabonnement + beweegadvies voor maar 15 euro!

Meer info? >>> www.sportcentrum.vu.nl

 

Aquila

Aquila is dé studenten atletiekvereniging van Amsterdam. De vereniging kenmerkt zich door een mix van sport en gezelligheid. Er wordt regelmatig deelgenomen aan grote en kleine wedstrijden, waaronder de Batavierenrace en verschillende Nationale Studentenkampioenschappen.

Ben je student en wil je bij een gezellige vereniging aan atletiek of hardlopen doen, dan is Aquila de ideale plek. Bij Aquila vind je altijd mensen van je eigen niveau.

Kijk voor meer informatie op www.asavaquila.nl

 

Doortrainen na de VU Polderloop?

Wil je graag wat meer leren over looptechniek, sneller leren lopen of eens in een groep trainen? Wanneer je dit zou willen maar er nooit toe bent gekomen, kom dan nu meetrainen. Phanos, Aquila en Sportcentrum VU bieden training aan op elk niveau.

Meer informatie hierover vind je op de websites:

 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vupolderloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar polderloop@phanos.amsterdam of contact opnemen met de organisatie.

 
 
 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.