Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Friday Night Run - # 2018

 

Hallo Loper,

De Friday Night Run is een gratis duurloop op de tweede vrijdag van de maand voor alle soorten hardlopers. Dus lekker een uur hardlopen met anderen, goed voor de sociale contacten en natuurlijk de gezondheid!

In deze nieuwsbrief:

  • Volgende Friday Night Run: 11 mei 2018 – Komen!
  • Praktische informatie over de Friday Night Run
  • Hoe jij je voorbereid op een hardloopevenement met warm weer
  • De FNR wordt mede mogelijk gemaakt door….
  • Neem je hardloopmaatje mee naar de FNR!
  • Verder lopen….
 

Volgende Friday Night Run: 11 mei 2018 – Komen!

Op vrijdag 11 mei ga jij lekker hardlopend het weekend in. Sla die vrijdagmiddagborrel over en kom naar het Olympisch Stadion voor die gezellige Friday Night Run; en vergeet niet om je hardloopmaatjes mee te nemen.

Als altijd kun je kiezen voor vijf snelheden onder begeleiding van ervaren pacers. De pacers rennen op 9, 10, 11, 12 of 13 km per uur. Voor beginnende lopers is er een groep die een afstand van zes kilometer rent in 45 minuten.

Het loopgebied; De Oeverlanden

De routes bij deze editie gaan vanaf het Olympisch Stadion langs De Bosbaan, door een deel van het Amsterdamse Bos en weer terug. Hierbij zijn de gelopen afstand en route afhankelijk van het tempo van de groep.

Tot vrijdag 11 mei!


 

Praktische informatie over de Friday Night Run

Op de Friday Night Run-website kun je alle praktische informatie vinden.

Het belangrijkste; De Friday Night Run is gratis, neem eventueel wel geld mee om aan de bar in de kantine eten en drinken te kunnen kopen (pinnen kan ook).

  • De gezamenlijke warming-up begint om 19:30 uur, maar je kunt al eerder terecht in de kantine van Phanos
  • We starten en finishen in het Olympisch Stadion en alle tempogroepen (9,10,11,12, en 13 kilometer per uur) lopen ongeveer een uur.
  • Er is ook een groep voor beginners; deze loopt in 45 minuten zes kilometer met een tempo van ongeveer 8 kilometer per uur (dat is 7min 30sec per kilometer)
  • Je kunt gebruik maken van faciliteiten van Phanos; de kleedkamers met douches, kluisjes (voor zover beschikbaar) en de kantine

 


 

Hoe jij je voorbereid op een hardloopevenement met warm weer

Je transpireert meer, je hartslag gaat omhoog, maar oh wat is het heerlijk om buiten te zijn en lekker te rennen. Zoveel warme dagen zijn er helaas niet in een jaar, dus wanneer het zover is neem je het ervan! Lastig is alleen wel als die enorm warme dag precies valt op de dag dat jij je halve marathon of marathon gepland hebt staan. Dat is wel even slikken.

Maar geen zorgen, er zijn een aantal tips die je kunt toepassen waardoor je het voor jezelf een stuk aangenamer maakt om te finishen >>> lees verder


 

De FNR wordt mede mogelijk gemaakt door….

We hebben twee nieuwe sponsors! All4Running en Stox Energy Sox ondersteunen de Friday Night Run en daar zijn we heel blij mee. We willen samen de FNR groter maken en een maandelijks terugkerend fenomeen van formaat. Daarnaast heeft zowel A4R als Stox prachtige ideeën die de FNR nog leuker en gezelliger maken.

Namens de organisatie; bedankt voor alle support.


 

Neem je hardloopmaatje mee naar de FNR!

De Friday Night Run is perfect om gezellig samen te lopen dus nodig gerust één of meer hardloopmaatjes uit. Hoe meer hardloopzielen, hoe meer hardloopvreugd.

Heb je Facebook, deel dan deze link of nodig mensen uit voor het evenement >> Friday Night Run 11 mei 2018. Uitnodigen kan heel simpel door naar het ‘event’ te gaan en dan via de ‘delen’-knop naar uitnodigen te gaan waarna je al je maatjes kunt uitnodigen.

Of stuur jouw hardloopvrienden en vriendinnen naar de Friday Night Run-nieuwsbrief toe om zich in te schrijven.


 

Verder lopen….

Donderdag 31 mei – VU Polderloop

Vrijdag 8 juni – Friday Night Run

Vrijdag 22 juni – Midzomernachtcross 2018

Vrijdag 13 juli – Friday Night Run


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de websites www.fridaynightrun.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar fridaynightrun@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Friday Night Run is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.