Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Friday Night Run - # 2018

 

Hallo Loper,

De Friday Night Run is een gratis duurloop op de tweede vrijdag van de maand voor alle soorten hardlopers. Dus lekker een uur hardlopen met anderen, goed voor de sociale contacten en natuurlijk de gezondheid!

In deze nieuwsbrief:

  • Aanstaande vrijdag is er weer een Friday Night Run!
  • Praktische informatie over de Friday Night Run
  • 16.000 sensoren die jouw looptechniek scannen
  • Hoe jij je voorbereid op een hardloopevenement met warm weer
  • Neem je hardloopmaatje mee naar de FNR!
  • Verder lopen….
 

Aanstaande vrijdag is er weer een Friday Night Run!

Op vrijdag 8 juni is er weer zo’n heerlijke Friday Night Run. Of je nu komt om gezellig samen hard te lopen, je nieuwe hardloopschoenen te showen of om die vrijdagborrel een keer links te laten liggen, dat maakt niet uit. We starten om 19.30 met een warming up in het Olympisch Stadion en rennen daarna een mooir rondje door Amsterdam om een uurtje later weer door de poorten van het Olympisch naar binnen te rennen.

Vergeet vooral niet je hardloopmaatjes mee te nemen. Iedereen die een uur (of eventueel 45 minuten) kan rennen is meer dan welkom.

Als altijd kun je kiezen voor vijf snelheden onder begeleiding van ervaren pacers. De pacers rennen op 9, 10, 11, 12 of 13 km per uur. Voor beginnende lopers is er een groep die een afstand van zes kilometer rent in 45 minuten.

Het loopgebied; Het rondje Zuid

De routes bij deze editie gaan vanaf het Olympisch Stadion dwars door Zuid, langs en door het Beatrixpark, het Amstelpark en een tikkie van het Amsterdamse Bos en weer terug het Stadion in.

Tot vrijdag!


 

Praktische informatie over de Friday Night Run

Op de Friday Night Run-website kun je alle praktische informatie vinden.

Het belangrijkste; De Friday Night Run is gratis, neem eventueel wel geld mee om aan de bar in de kantine eten en drinken te kunnen kopen (pinnen kan ook).

  • De gezamenlijke warming-up begint om 19:30 uur, maar je kunt al eerder terecht in de kantine van Phanos
  • We starten en finishen in het Olympisch Stadion en alle tempogroepen (9,10,11,12, en 13 kilometer per uur) lopen ongeveer een uur.
  • Er is ook een groep voor beginners; deze loopt in 45 minuten zes kilometer met een tempo van ongeveer 8 kilometer per uur (dat is 7min 30sec per kilometer)
  • Je kunt gebruik maken van faciliteiten van Phanos; de kleedkamers met douches, kluisjes (voor zover beschikbaar) en de kantine

 


 

16.000 sensoren die jouw looptechniek scannen

pictureIn de fysieke winkel van All4Running aan de Amstelveenseweg is atletiekbaan van 20 meter ingebouwd. Hierin bevindt zich de Shoe Advisor-scantechnologie; met maar liefst 16.000 sensoren wordt van elke loper de unieke voetafwikkeling tijdens het hardlopen bepaald. Mede hierdoor is de All4Running schoenenspecialist in staat om jou een betrouwbaar en onderbouwd advies te geven en samen met jou de beste hardloopschoen te bepalen.

Ga eens langs bij de All4running Shoe Advisor Amsterdam voor een gratis loopanalyse om te zien hoe het werkt. Trotse sponsor A4R geeft bovendien – op vertoon van deze mailing – maar liefst 15% korting op de adviesverkoopprijs.

De All4running Shoe Advisor Amsterdam is gevestigd tegenover het Vondelpark, op Amstelveenseweg 130 in Amsterdam.


 

Hoe jij je voorbereid op een hardloopevenement met warm weer

Omdat het aanstaande vrijdag weer behoorlijk warm kan worden, nog één keer de tips voor hardlopen bij warm weer

“Je transpireert meer, je hartslag gaat omhoog, maar oh wat is het heerlijk om buiten te zijn en lekker te rennen. Zoveel warme dagen zijn er helaas niet in een jaar, dus wanneer het zover is neem je het ervan! Lastig is alleen wel als die enorm warme dag precies valt op de dag dat jij je halve marathon of marathon gepland hebt staan. Dat is wel even slikken.”

Maar geen zorgen, er zijn een aantal tips die je kunt toepassen waardoor je het voor jezelf een stuk aangenamer maakt om te finishen >>> lees verder


 

Neem je hardloopmaatje mee naar de FNR!

De Friday Night Run is perfect om gezellig samen te lopen. Nodg dus vooral één of meer hardloopmaatjes uit. Hoe meer hardloopzielen, hoe meer hardloopvreugd.

Heb je Facebook, deel dan deze link of nodig mensen uit voor het evenement >> Friday Night Run 8 juni 2018. Uitnodigen kan heel simpel door naar het ‘event’ te gaan en dan via de ‘delen’-knop naar uitnodigen te gaan waarna je al je maatjes kunt uitnodigen.

Of stuur jouw hardloopvrienden en vriendinnen naar de Friday Night Run-nieuwsbrief toe om zich in te schrijven.


 

Verder lopen….

Vrijdag 22 juni – Midzomernachtcross 2018

Vrijdag 13 juli – Friday Night Run

Vrijdag 10 augustus – Friday Night Run

Zondag 11 november – Olympisch Stadionloop (inschrijving vanaf 1 juli)

 


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de websites www.fridaynightrun.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar fridaynightrun@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Friday Night Run is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.