Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2018

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Cursussen halve marathon en de Dam-tot-Damloop
  • Een marathon lopen in het najaar?
  • Free Friday Night Run
  • Looptrainingen voor bedrijven
  • Cursus voor beginnende lopers met reuma

 

Cursussen halve marathon en de Dam-tot-Damloop

pictureHeb je je ingeschreven voor de Dam-tot-Damloop, of wil je in oktober de halve marathon van Amsterdam lopen?

Doe dan mee aan de cursus ter voorbereiding op deze lopen. De cursusdagen zijn donderdagavond in het (enige echte) Olympisch Stadion of op zaterdagochtend in het Amsterdamse Bos.

We starten op respectievelijk 21 en 23 juni.

Kijk voor meer informatie op:  https://www.phanos.amsterdam/pages/79/Hardloopcursussen-bij-Phanos/

 


 

Een marathon lopen in het najaar?

pictureWil je aan de TCS Amsterdam Marathon meedoen, of de marathon van New York of Berlijn of juist een heel andere najaarsmarathon?

Welke marathon je ook van plan bent te gaan lopen; het is belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Hoe je dat het beste doet?

De marathoncursus van Phanos is een cursus met maar één doel; jouw op een goede en vertrouwde manier een marathon leren lopen. De groep traint elke donderdag met lopers van uiteenlopend niveau maar met hetzelfde doel: de marathon.

Een marathon ren je misschien in je eentje maar je bereid hem voor in een groep; dus schrijf jezelf  in voor onze marathoncursus. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de start staat van jouw marathon.

Hoewel de cursus al van start is gegaan, is instromen zeker nog mogelijk. Voor alle informatie en inschrijven, zie https://www.phanos.amsterdam/pages/167/Cursus-najaarsmarathon-Amsterdam-Berlijn-New-York/

 


 

Free Friday Night Run

Loop elke tweede vrijdag van de maand mee met de Free Friday Night Run; een gezellige social run van een uur in verschillende tempogroepen van 9 kilometer per uur tot en met 13 kilometer per uur en alles wat daar tussenin zit. Het is een uitstekende manier om uw tempoduurloop voor bijvoorbeeld de dam-tot-dam of de (halve) Marathon van Amsterdam te oefenen of om met gelijkgestemden gouden hardlooptips uit te wisselen. Na afloop is er ruimte voor een drankje aan de bar en alle faciliteiten (kleedkamers, kluisjes aanwezig) staan tot uw beschikking.

Liever iets korter en minder snel?
Dat kan. Wie iets korter en rustiger aan wil, kan mee met de 45 minutengroep die ongeveer 6 kilometer loopt.

De eerstvolgende run is op vrijdag 13 juli 2018; we starten om 19:30 uur vanuit het Olympisch Stadion. En neem gerust wat hardloopmaatjes mee.

Zie http://www.fridaynightrun.nl/voor nadere info. Deelname is (echt!) gratis.

 


 

Looptrainingen voor bedrijven

pictureWilt u zich met uw collega’s voorbereiden op deelname aan de Damloop, of een andere bedrijvenloop?

Dan kunnen wij voor u het voorbereidingstraject verzorgen: hetzij in één van onze bestaande groepen, of apart voor uw bedrijf. Dat kan op onze locatie (Olympisch Stadion), of bijv. in het Amsterdamse Bos, maar ook in de buurt van uw bedrijf, na werktijd of eventueel in de lunchpauze.

Neem voor een pakket op maat contact op met Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam.


 

Cursus voor beginnende lopers met reuma

pictureNa een succesvolle start in 2017, organiseert Phanos ook dit voorjaar weer een cursus voor beginnende lopers met reuma. Heb je ook interesse? Na de zomervakantie start een nieuwe cursus: op woensdagavonden om 18:30 uur

Zie:https://www.phanos.amsterdam/pages/221/Cursus-voor-reumapatienten/voor alle informatie en een inschrijfformulier.

Overigens is de cursus ook toegankelijk voor beginnende lopers die geen reuma hebben.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.