Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop - 2018

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 

Schrijf je snel in voor de Olympisch Stadionloop 2018

picture

De Olympisch Stadionloop is elk jaar weer een populaire loop voor het hele gezin. Vorig jaar waren we helemaal vol! En we verwachten dit jaar op zondag 11 november weer net zo veel hardlopers. En dat is niet zo gek want er is een kinderloop van 1km rond het stadion, en een lekker snelle 5 en 10 kilometer voor volwassenen richting het Amsterdamse Bos. De start én finish zijn in het prachtige Olympisch Stadion, en dat maakt het helemaal af.

En als je samen sport met een uitdagend doel is dat nóg leuker. Daag daarom jouw trainingsmaatje of kind uit om samen te starten. Meedoen kan natuurlijk ook als bedrijventeam of onderwijsteam om collega’s en medescholieren, -studenten of docenten uit te dagen. De voorinschrijving is nog slechts tot en met 7 november 2018 open dus wees er snel bij.

 

Parcours 10km blijft aan de mooie kant van het water

picture

Het parcours van de 10km wedstrijd is aangepast in verband met langdurige werkzaamheden op een deel van de route. We lopen daarom niet om de gehele Bosbaan maar maken een bocht langs de mooie kant van het water. Het parcours van de 5km wedstrijd is onveranderd gebleven ten opzichte van afgelopen jaar. Kijk voor details over het parcours voor de 5 en 10km op de website.

 

Start en finish in het Olympisch Stadion

picture

Zoals ieder jaar zijn de start en finish ook dit jaar op de atletiekbaan in het Olympische Stadion. Doe mee en ‘Feel Olympic’ in het stadion, sporthart van Amsterdam, waar Nageeye het Nederlandse Record marathon verbrak waar ook voor zoveel andere sporten geschiedenis werd geschreven. Geniet er van de sfeer tijdens de wedstrijd, maar ook na afloop met jouw supporters.

 

Het Olympisch Stadionloop retro wedstrijdshirt

picture

Voor deze 42ste editie van de Olympisch Stadionloop is een functioneel hardloopshirt met retrodesign ontworpen; Dit jaar in alweer een nieuwe kleurstelling.

Bestel het shirt direct bij je inschrijving.

 

Lopen blijft leuk met de juiste hardloopschoenen

Welke hardloopschoenen moet ik kopen? Het lijkt zo simpel: koop een paar goede hardloopschoenen en je kunt beginnen met hardlopen. Toch zit de werkelijkheid iets ingewikkelder in elkaar. Het juiste paar is van groot belang. De juiste schoenen kunnen blessures voorkomen en je prestaties verbeteren. Kortom, met de juiste hardloopschoenen blijft lopen leuk.

Lees de tips van onze partner Run2Day geeft over hoe je de juiste schoenen kiest >>

 

De Olympisch Stadionloop steunt Unicef

picture

Unicef is sinds 1946 dé organisatie die ervoor zorgt dat kinderen in de hele wereld een goede kindertijd kunnen hebben. De Verenigde Naties (VN) heeft aan UNICEF opgedragen landen er op aan te spreken als ze het met kinderrechten niet zo nauw nemen. UNICEF werkt samen met overheden, lokale en internationale hulporganisaties en maatschappelijke organisaties om ervoor te zorgen dat de levensomstandigheden van kinderen wereldwijd verbeteren.

Als organisatoren van de Olympisch Stadionloop vinden het elk jaar weer een eer om met Unicef samen te werken en zijn blij met alle steun die we jaarlijks dankzij de deelnemers aan de wedstrijd voor Unicef ontvangen. Dit jaar gaat van elke inschrijving op de individuele 5K en 10K in ieder geval €1,50 naar Unicef en van elke teaminschrijving maar liefst 115 euro. Deelnemers mogen zelf bepalen hoeveel ze extra aan het goede doel willen schenken.

Wil je ook rennen voor Unicef? Schrijf je dan nu in >> 

 
   
 

Kijk voor meer informatie op de website www.olympischstadionloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar olympischstadionloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.