Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - Oktober 2018

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Train voor de Saucony Egmond Halve Marathon
  • Wees snel voor de Olympisch Stadionloop 2018
  • Een marathon lopen in 2019?
  • Lopen met reuma
  • De Boscross komt weer! Nieuw dit jaar: De Night Trail!
  • ‘Amsterdam loopt harder’ wedstrijdagenda

 

Train voor de Saucony Egmond Halve Marathon

picture

‘Deze klassieker moet je een keer gelopen hebben’; en uit eigen hardloopervaring en die van vele andere hardlopers kan ik zeggen dat het zo is. De halve marathon over het strand en door de duinen van Egmond is een plaatje.

Op 13 januari 2019 vindt de volgende editie plaats. Bij Phanos kun je jezelf er in twee maanden op voorbereiden. Natuurlijk onder leiding van gediplomeerde en ervaren trainers en met andere hardlopers die net als jij deze uitdaging aandurven. Iedereen in de groep heeft hetzelfde doel: serieus trainen in een gezellige groep en dan een mooie prestatie neerzetten.

Wil je trainen voor de halve marathon?
Kijk op  www.phanos.amsterdam voor onze trainingsgroepen of ga direct naar het inschrijfformulier.


 

Wees snel voor de Olympisch Stadionloop 2018

picture

Het aftellen voor de Olympisch Stadionloop is begonnen. Nog maar 26 dagen en dan gaat alweer de 42 ste editie van de Olympisch Stadionloop van start; de afsluitende race van het Rondje Mokum. Vorige jaar zat de wedstrijd snel vol met maar liefst 2.000 deelnemers die het historisch 'Olympisch' op haar kop zetten.

De online voorinschrijving is open tot en met 7 november. Wil jij zondag 11 november aan de start staan? Meld je dan snel aan op www.olympischstadionloop.nl


 


 

Een marathon lopen in 2019?

picture

De marathon, de epische afstand waarvoor velen voor de bijl gaan en die ook jij misschien wel wilt afvinken van de 'bucketlist'. Voor wie de uitdaging voelt heeft Phanos een grote en enthousiaste trainingsgroep die zich uitsluitend richt op het lopen van een marathon. Precies de focus die je nodig hebt voor deze heroische hardloopstrijd. De Amsterdamse atletiekvereniging traint in het Olympisch Stadion voor zowel de grote voorjaarsmarathons (Rotterdam, Leiden of misschien wel Amstelveen), als voor de klassiekers in het najaar (Amsterdam, Berlijn, New York).

Je hoeft geen ervaren of snelle marathonloper te zijn; integendeel. Veel lopers berieden zich met deze groep juist voor op hun eerste marathon. De groep staat onder leiding van René van Ravenzwaaij en Germán Silva (tweevoudig winnaar van de marathon van New York).  Lees voor een sfeerimpressie dit artikel uit het Parool. 

Wil je meer weten of het zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs voor een proeftraining.

Kijk voor meer informatie op www.phanos.amsterdam


 

Lopen met reuma

picture

In samenwerking met Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie, en het VUmc start Phanos in het najaar met hardloopcursussen speciaal voor beginnende lopers met reuma. Naar aanleiding van het succes daarvan is onlangs is weer een nieuwe cursus gestart. Hierbij zijn ook beginnende lopers zonder reuma welkom. De trainingen zijn tot eind van het jaar op woensdag om 18:30 uur. Inschrijven is nog mogelijk. Meer informatie op www.phanos.amsterdam


 

De Boscross komt weer! Nieuw dit jaar: De Night Trail

Op 16 december 2018 is het weer zover: de Boscross! Na twee succesvolle NK’s gaat de Boscross dit jaar door als onderdeel van het Nationaal Crosscircuit. In december kunt u weer genieten van mooiste en zwaarste cross van de Randstad.

 

De Boscross is onderdeel van het Nationaal Crosscircuit en het regionale RunX Crosscircuit.

 

Night Trail

Aan de vooravond van de cross organiseert de Boscross dit jaar ook een 'Night Trail'. Een ware uitdaging voor hardlopers die een extra element aan hun trailrun toe willen voegen. De smalle onverharde paadjes vormen in het onverlichte Amsterdamse Bos een spectaculair parcours.

 

Let op: slechts 150 plekken beschikbaar! Inschrijven kan hier >>

  

‘Amsterdam loopt harder’ - Wedstrijdagenda

picture- Olympisch Stadionloop voor Unicef
Op zondag 11 november, 5 en 10 km wedstrijd plus de 1,5km Kinderloop met start en finish in het Olympisch Stadion www.olympischstadionloop.nl

- De Phanos Boscross

De mooiste cross van Amsterdam en omstreken is nu onderdeel van het Nationaal Crosscircuit. Voor trailavonturies is er nu de NightTrail!
www.phanosboscross.nl

- De Vondelparkloop
Zaterdag 19 januari ‘Light the night’, en zondag 20 januari ‘Race the day’.

De inschrijving gaat binnenkort open en is elk jaar heel snel volgeboekt, dus schrijf op tijd in! www.vondelparkloop.nl

- Friday Night Run
Loop de tweede vrijdag van de maand mee met de Friday Night Run, een socale duurloop van een uur met verschillende tempogroepen. Start om 19:30 uur vanuit het Olympisch Stadion en deelname is gratis. De volgende FnR is op 9 november.  www.fridaynightrun.nl. 

Kijk voor meer informatie op www.amsterdamlooptharder.nl


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.