Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop - 29 oktober 2018

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 

Laatste kans: inschrijven kan nog tot 7 november

picture

Er zijn nu nog voldoende plaatsen beschikbaar maar wacht niet te lang, vol is gewoon vol.

De Olympisch Stadionloop is elk jaar weer een populaire loop voor het hele gezin. En dat is niet zo gek want er is een kinderloop van 1 kilometer rondom het stadion met start en finish in het stadion (ouders mogen meelopen bij kinderen tot 8 jaar). En natuurlijk is er een snelle 5 kilometer en een mooie 10 kilometer loop voor volwassenen richting het Amsterdamse Bos. Ook bij de 5 en 10 zijn de start én finish in het prachtige Olympisch Stadion. Dat maakt het helemaal af.

Samen meedoen is nóg leuker
Samen sporten is natuurlijk nóg leuker. Daag daarom jouw trainingsmaatje of kind uit om samen te starten. Meedoen kan natuurlijk ook als bedrijventeam of onderwijsteam om collega’s en medescholieren, -studenten of docenten uit te dagen.

Voorinschrijving tot 7 november
De voorinschrijving is nog slechts tot en met 7 november 2018 open dus wees er snel bij.

 

De laatste van het Rondje Mokum - Wie doet mee in 2019?

picture

De Olympisch Stadionloop is alweer de laatste van het Rondje Mokum 2018. Wie vaker heeft meegedaan kan zijn of haar aandenken ophalen bij Run2Day. En in januari gaat het rondje Mokum gewoon weer verder met de klassieker in het Vondelpark: De Vondelparkloop

NB: om voor het aandenken in aanmerking te komen hoef je maar vier van de zeven keer mee te doen.

 

Ren mee, voel je Olympisch en steun Unicef

picture

Zoals ieder jaar zijn de start en finish ook dit jaar op de atletiekbaan in het Olympische Stadion. Doe mee en ‘Feel Olympic’ in het stadion, sporthart van Amsterdam, waar Nageeye het Nederlandse Record marathon verbrak waar ook voor zoveel andere sporten geschiedenis werd geschreven. Geniet er van de sfeer tijdens de wedstrijd, maar ook na afloop met jouw supporters.

Ren mee, voel je Olympisch en steun Unicef; Schrijf je hier in >> 

 

Het Olympisch Stadionloop retro wedstrijdshirt

picture

Voor deze 42ste editie van de Olympisch Stadionloop is een functioneel hardloopshirt met retrodesign ontworpen; Dit jaar in alweer een nieuwe kleurstelling.

Bestel het shirt direct bij je inschrijving >>

 

Geniet nog meer van je run door de juiste kleding! 

Met een fijne hardloopoutfit geniet je nóg meer van je run. Hardloopkleding is gemaakt van speciale materialen die warmte en transpiratie zo reguleren dat jij comfortabel en lekker kunt blijven rennen. Regen of kou is geen excuus om een training over te slaan.

Lees de tips van onze partner Run2Day geeft over hoe je de juiste kleding kiest >>

 

De Olympisch Stadionloop steunt Unicef

picture

Unicef is sinds 1946 dé organisatie die ervoor zorgt dat kinderen in de hele wereld een goede kindertijd kunnen hebben. De Verenigde Naties (VN) heeft aan UNICEF opgedragen landen er op aan te spreken als ze het met kinderrechten niet zo nauw nemen. UNICEF werkt samen met overheden, lokale en internationale hulporganisaties en maatschappelijke organisaties om ervoor te zorgen dat de levensomstandigheden van kinderen wereldwijd verbeteren.

Als organisatoren van de Olympisch Stadionloop vinden het elk jaar weer een eer om met Unicef samen te werken en zijn blij met alle steun die we jaarlijks dankzij de deelnemers aan de wedstrijd voor Unicef ontvangen. Dit jaar gaat van elke inschrijving op de individuele 5K en 10K in ieder geval €1,50 naar Unicef en van elke teaminschrijving maar liefst 115 euro. Deelnemers mogen zelf bepalen hoeveel ze extra aan het goede doel willen schenken.

Wil je ook rennen voor Unicef? Schrijf je dan nu in >> 

 
   
 

Kijk voor meer informatie op de website www.olympischstadionloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar olympischstadionloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.