Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - November 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Inschrijving Vondelparkloop 2019 geopend!
  • ‘Light the Night’ of ‘Race the Day’
  • Deze kinderen in Nepal hebben vanaf januari 2019 een veilig dak boven hun hoofd
  • Vondelparkloop T-Shirt en Specials
  • Run2Day
  • Goed voorbereid aan de start
  • Teaminschrijving: Loop samen met vrienden of collega’s
  • Rondje Mokum 2019

 

Inschrijving Vondelparkloop 2019 geopend!

picture

Op zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019 vindt alweer de 45eeditie van de Vondelparkloop plaats, georganiseerd door atletiekvereniging Phanos. Dit jaarlijkse hardloopspektakel in het mooiste park van Amsterdam kent meerdere evenementen, verspreid over twee dagen.

 

Op zaterdagavond kun je meedoen met een gezellige 10 km ‘Light the Night’ loop over een prachtig verlicht parcours. Tijdens de klassieke ‘Race the Day’ op zondag kun je kiezen uit een afstand van 3,5 km, 6,7 km, of 10 km. Voor de

jonge hardlooptalenten is er op zondagochtend de ‘Bachi Amaa kinderloop’ over een afstand van 1,5 km.

 

Afgelopen jaren was de inschrijving al vroeg vol, dus wees er snel bij!


 

‘Light the Night’ of ‘Race the Day’

Voor het 5ejaar op rij organiseren we op zaterdagavond 19 januari de ‘Light the Night’ loop. Deze 10km nightrun bestaat uit drie rondes door het Vondelpark met bijzondere lichtstellages, muziek en entertainment langs het parcours. Ook de lopers zelf verschijnen verlicht aan de start, en vormen zo een prachtig lint door het park. Met opwekkende muziek en onze befaamde lasershow is ‘Light the Night’ elk jaar weer een feest. 

 

Op zondag volgt de klassieke Vondelparkloop, ‘Race the Day’. Kies voor 1, 2, of 3 ronden door het park, voor een afstand van 3,5 km, 6,7 km, of 10 km. Proef de authentieke gezelligheid van het beroemde park in hartje Amsterdam, waar de vele toevallige voorbijgangers voor een groot publiek zorgen.

 

Weet jij al wat je gaat kiezen? Schrijf je dan direct in voor de zaterdag of zondag


 

Deze kinderen in Nepal hebben vanaf januari 2019 een veilig dak boven hun hoofd

picture

De Vondelparkloop 2018 heeft bijgedragen aan de bouw van een aardbevingsbestendig opvangtehuis voor kinderen in Nepal. Als het huis in januari helemaal klaar is, moet het ingericht worden. Tafels, stoelen, bedden, etc. moeten dan gekocht worden. Daar is geld voor nodig. Jij kunt, als je meedoet aan de Vondelparkloop 2019, jouw steentje bijdragen. Doneer direct bij de inschrijving, of start een fundraiser pagina.

 

Bachi Amaa is een stichting die zich inzet voor kinderen die om diverse redenen niet bij hun ouders kunnen wonen. Bachi Amaa brengt ze als een familie bij elkaar, laat ze naar school gaan, en zorgt voor voeding en veiligheid. De Stichting heeft voor deze 15 kinderen, dankzij de hulp van velen, de fondsenwerving voor de bouw afgerond. Zij hopen dat jullie nu willen helpen bij fase 2 van dit project, door geld in te zamelen voor de inboedel.

 

Kijk hier voor meer informatie over het goede doel en haar inzamelingsacties. 


 

Vondelparkloop T-Shirt en Specials

picture

Speciaal voor de Vondelparkloop 2019 hebben wij weer een prachtig hardloopshirt laten ontwerpen. Dit technische t-shirt is uiteraard zeer geschikt om in hard te lopen, en is bij inschrijving te bestellen voor slechts 20 euro. Mis hem niet! 

 

Doe je mee aan de Light the Night run, maar heb je nog geen hardlooplichtjes? Geen zorgen, ook dit jaar kun je weer mooie hardloop lichtbandjes en -vesten bestellen voor de zaterdagavond. Kijk hier snel hoe je aan deze functionele gadgets komt. 

 

Maar let op: al deze leuke extra’s zijn alleen bij de voorinschrijving te bestellen, en zijn op de wedstrijddag zelf niet te koop.


 

Run2Day

picture

Ook in 2018 is Run2Day weer officiële partner van de Vondelparkloop en Rondje Mokum. Bij Run2Day kun je als hardloper terecht voor gespecialiseerde hardloopartikelen en professioneel advies.

Run2Day heeft vestigingen door het hele land; in Amsterdam is ze te vinden aan de Overtoom 345 en de Eerste Oosterparkstraat 234. Kijk op www.run2day.nl


 

Goed voorbereid aan de start

picture

Wil jij deze editie van de Vondelparkloop goed voorbereid aan de start staan? Schrijf je in voor het speciale trainingsarrangement, aangeboden door Phanos. Op weg naar de Vondelparkloop volg jij 10 trainingen op dagen en tijdstippen naar keuze.

De trainingen vinden plaats in het Olympisch Stadion of het Amsterdamse Bos, onder begeleiding van een gediplomeerd en ervaren hardlooptrainer. Je traint mee met een van de officiële trainingsgroepen van Phanos, dus dit is ook een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze atletiekvereniging. Ook als je graag wilt leren om langer, sneller, of technisch beter te lopen, of gewoon liever niet in je eentje loopt tijdens de donkere wintermaanden, ben je van harte welkom om deel te nemen.

Kijk hier voor meer informatie, of ga direct naar de website van Phanos.


 

Teaminschrijving: Loop samen met vrienden of collega’s

picture

Geen zin om alleen te lopen? Kijk dan bij de speciale teaminschrijving, en loop gezellig samen met je vriendengroep of bedrijfsteam. Zowel op de zaterdagavondals de zondagkunnen teams zich met maximaal 7 personen inschrijven op de 10km. Wil je met meer dan 7 personen meelopen?

 

Neem dan contact met onsop via vondelparkloop@phanos.amsterdam.


 

Rondje Mokum 2019

picture

De Vondelparkloop is niet alleen een spectaculair evenement op zich, maar is ieder jaar bovendien de openingsrace van het ‘Rondje Mokum’. Zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde in en om de stad.

Iedereen die heeft deelgenomen aan 4 of meer van de evenementen, krijgt een bijzondere herinnering. Bovendien kun je in jouw leeftijdscategorie meedingen voor mooie prijzen.

Kijk voor meer informatie op www.rondjemokum.nl!


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.