Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - April 2015

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Loopcursussen ter voorbereiding op de TCS Amsterdam Marathon
  • German Silva als inspirerende coach
  • Breng het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Amsterdam
  • Dubbele Friday Night Run in mei
  • Op zoek naar een (nieuwe baan)? Onze atletiekbaan kan daarbij helpen!

 
picture Loopcursussen ter voorbereiding op de TCS Amsterdam Marathon

Net zoals voorgaande jaren kun je je bij Phanos voorbereiden op een van de afstanden van de TCS Amsterdam Marathon. Zowel voor de marathon, halve marathon als 8 km bieden we een cursus aan die je in een half jaar op verantwoorde wijze voorbereidt op deelname aan een van deze afstanden. Trainingen vinden plaats in het Olympisch Stadion, en staan open voor lopers van alle niveaus. Naast de wekelijkse gezamenlijke training, krijg je ook een schema voor de rest van de week. Mocht je een keer verhinderd zijn, dan kun je die training inhalen bij een van de reguliere loopgroepen van Phanos. Ook hebben we een aantal startbewijzen tegen een gereduceerde prijs beschikbaar.

Voor alle details en het inschrijfformulier, zie www.phanos.org/pages/79/hardloopcursussen-bij-phanos/.


 
picture German Silva als inspirerende coach

De deelnemers aan de marathoncursus worden niet alleen begeleid door ervaren en gekwalificeerde trainers van Phanos. Ook zal German Silva de lopers op inspirerende wijze coachen. Silva is onder andere tweevoudig winnaar van de New York City Marathon, in 1994 en 1995. Zie bijv. de spannende finish in 1994: https://www.youtube.com/watch?v=MGPcHIN0RKk. Uiteraard zijn ook lopers die een andere najaarsmarathon gepland hebben welkom. Wat is mooier dan je op de marathon van New York voorbereiden onder begeleiding van een voormalig winnaar?


 
picture Breng het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Amsterdam

Op 5 mei 2015 viert Nederland 70 jaar vrijheid. De Bevrijdingsvuurestafette, een loop van Wageningen naar diverse gemeentes in Nederland, wordt dan voor de 67e keer georganiseerd. Meer dan 70 gemeentes doen mee aan deze loop van ruim 100 km en brengen het Bevrijdingsvuur in estafettevorm naar hun eigen gemeente. Namens de gemeente Amsterdam nodigen we u van harte uit om mee te doen aan deze sportieve en symbolische uitdaging in de nacht van 4 op 5 mei. Er zijn nog een paar plekken vrij. Wie het eerst komt…

Voor informatie en aanmelden; zie www.amsterdam.nl/sport/evenementen-clinics/bevrijdingestafette/.


 
picture Dubbele Friday Night Run in mei

Al enige jaren kun je elke tweede vrijdag van de maand meelopen met de Friday Night Run, een gratis (d)uurloop in diverse tempogroepen met start en finish in het Olympisch Stadion. Tijdens het weekend van het COPA-voetbaltoernooi in het stadion, organiseert Phanos op vrijdag 22 mei een extra editie van de Friday Night Run. Voor alle deelnemers is een vrijkaartje voor het COPA-toernooi beschikbaar. Vooraf aanmelden mag wel, hoeft niet.
Voor informatie zie www.fridaynightrun.nl.


 
picture Op zoek naar een (nieuwe baan)? Onze atletiekbaan kan daarbij helpen!

Vanaf april zijn werkzoekende Amsterdammers weer hartelijk welkom op onze atletiekbaan. Bent u of kent u één van 30.000 Amsterdammers die op zoek is naar een baan? Meedoen met Work2Move kan je verder op weg helpen. Dit hardloopproject biedt 12 hardlooptrainingen aan met professionele begeleiding, fitheidstesten voor- en achteraf en leuk gezelschap. Op 14 juni meelopen met de Gaasperplasrun is het doel waarvoor getraind wordt! Samen sporten is goed voor lichaam en geest en fitte sollicitanten worden eerder aangenomen. Het enige dat nodig is, zijn sportschoenen.

Inschrijven kan nu via www.work2move.nl dus wees er snel bij en laat deze kans niet lopen!


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.org. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.org.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïntresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of, indien je geen prijs meer stelt op toezending, het emailadres hier afmelden.